Pa dobro, imaju li materijalne dokaze (da li su našli "mobilne telefone sa ugrađenim laserskim meračima")?
Drugi razlog iz kojeg priča ne pije vodu je taj što bi tačka gde laserski zrak pada na rulet morala biti ili jasno vidljiva, ili bi morali da imaju neku vrstu tražila sa končanicom da bi bili sigurni da IR laserski zrak "vidi" kuglicu. To ne bi moglo biti neprimećeno.
Uostalom, samo statistička analiza rezultata je dovoljna da otkrije tendenciju ruleta, ako sam dobro razumeo.
Dalje, previše uvežbani krupije verovatno ponavlja kretnje uvek na isti način - onaj koji ga najmanje umara, tako da čak i ako sam mehanizam nema tendenciju, sistem mehanizam-krupije ga ima.
I konačno, u čemu je draž kocke ako te tretiraju kao kriminalca ako ipak dobiješ? Mislim, igra nije fer po igrača pod uslovima kockarnice, pa ipak niko ne može da ih tuži zbog toga. Ako otkriju da su im uslovi "šuplji", treba da ih promene. Na primer, zašto ne [(c)]ugrade stator indukcionog motora u rulet i njime ne održavaju brzinu kuglice slučajan period vremena? Onda ne bi izgubili na šmeku (krupijei bi ostali, stari "točak" bi ostao, naizgled sve bi bilo isto), a niko ne bi mogao da predvidi (upravljački mehanizam bi morao da bude atestiran i zapečaćen, da "kuća" ne bi varala) kako će kuglica da padne, jer ne bi znali kad je ubrzanje bilo uključeno, koliko dugo i kog intenziteta.[/(c)]