Citat:
Probaj da ne razmisljas, uopste. Mozda ce ti bolje ici (mada sumnjam).
A sad ti malo razmisli o savetu koji si mi dao.
Citat:
Iz iznetog mogu jedino da zaključim, da ni jedan ni drugi nemate ni blagu predstavu o tome šta je algoritam.
Što? Šta je pogrešno u njegovoj upotrebi reči "algoritam"?
Citat:
Sto se femkas sa tim "cigu", slobodno napisi "srbendu". Nece to biti nista novo i iznenadjujuce.
Pa što da ne? Kod nas neki mislie da je izuzetno patritski tući ženu i decu. Nisi pravi Srbin dok ne ošamariš ženu.

(će ona meni tu da ide po selo kod drugarice na kafu. Ima de sedi kući da kuva ručak, a ja i ako uvatim konobaricu u kafanu za dupe.. Šta sad, meni se liči. Muško sam) U realnosti neki ljudi to rade u nedostatku drugih srdstava za rešenje konflikta, a pogurani okruženjem koje podržava takav oblik ponašanja.
Razmišljenje Srbende ide od prilike u ovom smeru (Ma nek tuče ženu mamu joj j. sa k. ja, samo da se ne drogira. Aj sipaj još jednu da završimo tu flajku)
Srbenda nikako nije veći patriota, bolji čovek (domaćin) niti pošteniji od nas ostalih Srba, već na taj način pokušava da nadoknadi razne nedostatke koje uvidja kod sebe, ali nije spreman da ih prihvati i da se promeni na bolje.
A najbolje mi je kada naglase ljudi "ja sam Srbin, pravoslavac." Kao da nije moguće biti Srbin a ne biti pravoslavac. Što nekad i jeste bilo. Neko je napisao na forumu, a nisam znao ranije da su se pre Tita ljudi izjašnjavali po veri, a ne po nacionalnosti.
Što je najgore većina tih Srbenda do skoro nije išlo u crkvu (ne idu ni sada, ali se krste ispred i ako u nju udju samo povodom nekih proslava) držali su Titinu sliku koju sa sad zamineili slikom sveca koju su iskopali iz prašine sa tavana.
[Ovu poruku je menjao dusanboss dana 22.09.2016. u 00:10 GMT+1]