Przene jesu dobre , ali me zanima mogu li se bez problema i susiti ili je sastav kobasica namenjenih susenju nesto drugaciji ?
Inace gore suse meso 21 dan
Moze,sto ne moze.Ovcija crevca ako pravis su negde oko 290 kg kilo.E sad ja imam uvek u steku sljivu sa kojom dimim meso 3-4 dana
i ono najvaznije,MRAZ.Ako ga bude bilo bi mrak.
21 dan me plasi da ne bude mnogo pa da kobaja bude kao kamen.Treba pratiti situejšn.Video si levacku od yuhora ili zlatiborac
vakumirani kulen.Skoro zivo meso obojeno paprikom.
Na 60 kg mesa,10 kesica aleva bibera,15 kesica aleve parike blage i 5 ljute,aleva.Beli luk deset lukovica i cen koji se gnjeci masinicom
u mlakoj vodi koja se posle doda u celu kolicinu sa mesom i polako prevrce ( mesa ).Masina za kobasice koja prima 700gr mesa i
polako jedan vrti a drugi zavrce kobasicu na neku duzinu po izboru.Prosto da ne moze biti.Kazem ti,samo je stvar vremena i
kontrole susenja.Posto je meni luksuz da ostzanem vise od vikenda to ce rodbina odraditi u nastavku vremena.