Ne mogu da se ne umešam i postavim par pitanja :)
Pročitao sam članak Kena Rockwella o digitalcima i (D)SLR aparatima i živo se sk****o :)
Ovih dana sam mislio da puknem 650€ na Sony F717, a on je taako ispljuvao njegovog naslednika F828, da je to nečuveno :) Mada ima logike..i on je rekao manje više ono sto ste rekli i vi..da sak ''krkaju'' megapixele u aparata i time privlače masu. Evo sad čitam i kritiku RAW formata...
Da skratim..sad sam se našao zbunjen. Ja sam definitivno osoba koja ne želi da koristi aparat da bi se slikuckao sa društvom ili rodbinom..imam neke ideje i želim da budem ''advanced'' korisnik :)
Svideo mi se Canonov Rebel i mislim da ću njega na kraju i uzeti. Jel se neko bavi prodajom (neka pošalje PM) i koliko kod nas košta Rebel.
A da..pitanje se odnosi na zoom..ako sam dobro shvatio..DSLR nemaju optički zoom kao obični digitalci, nego se kupuju oni klasični objektivi?
Još sam nešto mislio..naah..nevermind :)
Unapred hvala.
Update:
A da..šta mislite o kupovini polovnog SLR aparata? Ne bih ni protiv takvog imao ništa protiv. Da ne prodaje neko neki? :)
d520 C35 A40 S45i SL45i ME45i 3650 6600 SX1 P800 S65 P910i Wizard W810i P990i BlueAngel 6280 E61 iPhone Treo750 MioA701 KG275
-------
Uslužno kalibrisanje monitora.