I onda neko navede Sašu Barona Koena kao kritičku pojavu.
Bio je jako dobar dok je bi u UK. Kad je postao poznat širim(svedskim) masama propale su mu i fore. (Al se zato žestoko obogatio. Naravno vera nema nikakve veze sa tim i nema nikakav uticaj u zabavnoj i medijsko-informativnoj indrusiji.

Ne znam koliko ljudi ga je znalo dok je bio samo Ali G (I po malo Borat). Ja jesam, i u to vreme te fore i taj način pristupa komediji su mi bili veoma iteresantni. Danas kada ih gledam ponovo kao da nešto fali. Il su fore izgubile smisao il sam ja ostario.
Haha bi o je dobar https://www.youtube.com/watch?v=P842Tmi6lrc .Ni ovo nije "njegova prava stvar" pošto gosti znaju ko je i u čemu je fora (najbolje je kad uštogljeni matori Englezi nemaju pojima o čemu se radi već misle da je itervju sa reporterom koji je eto "slučajno" retard

Ironija je u tome što je ismevao sve politički desno, anti-liberalno i protiv shvatanja elite koja ga je keširala. To sam uvideo tek kasnije. Vreme je pokazalo da su mnogi komičari poput Ali G-a, John Olivera. pa i Kesića totalno politički orjentisani i da nam kroz komediju (kad muzak najlakše prima novi info) ubacuju odredjene ideje, shvatanja, načine razmišljanja i ostalo što pomaže globalističkoj agendi.
Na kraju su u Evropu pohrlili mladi Muslimani tipa "ALI G" i u nekim slučajevima prilično blizu prišli Sašinim karikiranim prikazima istih tih ljudi. Takodje ne manjka ni "Borata".
"Bruno" je lik koji treba da prikaže koliko je bilo kakva avrezija prema gej osobama loša stvar i kako ih treba prihvatiti bez obzira na sve ostalo već samo na osnovu njihove sexualnosti.
Ne znam ... kada sam provalio agendu iza tg čoveka, smučio mi se.