Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

pljushte Protesne Note ?!?

elitemadzone.org :: MadZone :: pljushte Protesne Note ?!?

Strane: < .. 1 2 3 4

[ Pregleda: 3416 | Odgovora: 64 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Ajeje Bradzorf
NKVD

Član broj: 340002
Poruke: 28+41 Profil

icon Re: pljushte Protesne Note ?!?13.09.2019. u 16:04 - pre 4 meseca
Citat:
bojan_bozovic:
Tito - najobicnij neobrazovani klovn - bravar koji je uzivao u dobrom jelu, skupim odelima i zenskama, dok narod nije imao sta da jede. Samo si trebao da izadjes iz Beograda i da se prenerazis kako se zivelo! U varosicama ne mozes da kupis badem u samoposluzi, vec kupujes orahe na pijaci, u koje seljak stavi kamenje, da polomis zube od kolaca. Samoposluge prazne, nicega nema, moras da placas markama ili svajcarskim francima u fri sopu ako hoces kvalitatnu zapadnu robu. Ili to, ili putovanje do Trsta/Soluna.

Proziveo sam to kao dete - bilo ne povratilo se.


Ovo i nije toliko strašno, mnogo je gore ono što je tome prethodilo: proterivanje kraljevske porodice i zabrana povratka, desetine hiljada ubijenih srpskih domaćina, industrijalaca i inteligencije, stotine hijada proterano iz zemlje, progon sveštenstva i pravoslavne crkve, prelazak sa tržišne na plansku privredu, svrstavanje uz istočni blok, ukidanje višestranačja. Sve to do devedesetih, a onda su nam udba i komunisti svojom mudrom politikom servirali sankcije i bombardovanje. Komunizam ni danas nije mrtav u Srbiji, naprotiv: veoma je živahan. Komunisti su zlo.
 
Odgovor na temu

bananaphone
Amsterdam

Član broj: 326748
Poruke: 414+1214 Profil

icon Re: pljushte Protesne Note ?!?13.09.2019. u 18:32 - pre 4 meseca
HR wiki pokriva privredu poprilicno dobro:
===
Dohodak po glavi stanovnika bio je u Jugoslaviji 1930-ih skoro najniži u Europi, 1938. je procijenjen na 3 100 dinara (oko 70 dolara). Jugoslavija je 1921. imala 135 poljoprivrednih stanovnika na 100 ha obradivog zemljišta, te je tako bila poljoprivredno najnapučenija zemlja istočne i jugoistočne Europe. 1931. broj stanovnika na 100 ha popeo se na 140, a 1938. na procijenjenih 144, ili višak poljoprivrednog stanovništva od 44.4%. Srbi i Crnogorci iz planinskih krajeva sustavno su naseljavani u Vojvodinu, Srijem, Slavoniju, Makedoniju i Kosovo. 1931. godine 76.5% stanovništva Jugoslavije živjelo je od poljoprivrede, a samo 11% od industrije, rudarstva i zanatstva. Između 1926. i 1939. od poljoprivrede je dolazilo 46% državnog dohotka, 18.9% od industrije, a 35.1% od ostalih aktivnosti. Oko 80% obradive zemlje bilo je zasijano žitaricama (najviše kukuruzom), koje su uglavnom služile za neposrednu ljudsku ishranu. Svega 14% ukupne potrošnje bjelančevina potjecalo je od životinjskih prehrambenih prerađevina. Radni učinak životinjske vučne snage bio je nedovoljan u mnogim područjima. Neposredno prije izbijanja Drugog svjetskog rata u Jugoslaviji je bilo svega oko 2 300 traktora, uglavnom u Vojvodini, gdje je poljoprivredna tehnologija bila na puno višoj razini nego drugdje. Južno od Dunava i Save još su se uvijek naveliko rabili drveni plugovi. Umjetna gnojiva se gotovo nisu ni rabila, a pesticidi samo u vinogradarstvu i ponegdje u voćarstvu.

Većinu velikih poduzeća u međuratnoj Jugoslaviji (tvornice, rudnike, banke, osiguravajuća društva) posjedovali su stranci. Krajem 1937. postotak stranog vlasništva u ukupnom dioničkom kapitalu svih jugoslavenskih poduzeća bio je sljedeći: električna energija 83%, kemikalije i petrolej 69.9%, rudarstvo 69.2%, osiguranje 38%; cement, boksit i staklo 37%; metalurgija 32.7%, drvena građa 28.8%, rafinerije šećera 24%, tekstil 22.7%, hoteli 21%, mlinovi 19%, bankarstvo 9%. Uzmu li se kao osnova dionički kapital i strani krediti, 1/4 svih stranih investicija činili su Francuzi. Britanski interes držao je 17.4%, SAD 15%, Njemačka (uključujući i austrijski i čehoslovački udio) 11.1%, Italija 9.5%, Belgija 7.4%, Švicarska 5.9% te još neki manji vlasnici. K tome je mnoga poduzeća, čiji je dionički kapital bio pretežno jugoslavenski, u stvari efikasno nadzirao strani kapital, i to zahvaljujući ugovorima s velikim inozemnim kupcima ili stranim kratkoročnim kreditima, ili sudjelovanju tih poduzeća u međunarodnim kartelima.
===
 
Odgovor na temu

MajorFatal
Milija Jakic
opravljam oluke, 1337LAB
Bg

Član broj: 36595
Poruke: 714
*.dynamic.sbb.rs.+225 Profil

icon Re: pljushte Protesne Note ?!?13.09.2019. u 19:35 - pre 4 meseca
Citat:
alimamnekolikokuća:
Citat:
MajorFatal

predlažem da se na forumu zabrani ... svako veličanje i glorifikovanje komunizma i komunističke ideologije


Prvo, to bi bilo antidemokratski
Drugo, o kakvom se veličanju i glorifikaciji radi?
Šta je glorifikacija ako se iznose činjenice?

Mene si loše citirao, tj. potpisao, to nisam napisao ja već Bradzof, pretpostavljam ironično jer i on voli da pominje komunizam svaki čas naročito ako tema nije o tom idealnom sistemu koji je par milijardi ljudi širom sveta nekoliko decenija terao napred da ustaju rano..ovaj..i što ga srušili zli novočetnici iz zlobe.

Citat:

od sistema bivše SFRJ lošiji je sistem "pravoslavlja, patriotizma, demokratije, kapitalizma i srpstva".

Pokušavam uz ovaj opis da zamislim onu Brnabićku, osim što se čudno češlja koje su njene kompetencije da bude premijer, je l radila nekad negde nešto?
Citat:

Dokaz je i ova tema.
Da, već samim naslovom "pljušte note" ova tema kao da vrišteći poziva da se prema komunizmu bude realan (da slučajno ne glorifikujemo..). Zapravo autor je pogrešio, on je hteo da stavi naslov "Budimo realni prema komunizmu" ali mu se omaklo i u etar su otišle neke note bezveze nezanimljive.
Citat:

Bivša SFRJ se nikad nije srozavala na nivo prepucavanja sa kvazi državama kao što je Hrvatska.
Eh sad kvazi, šta joj fali, kvazi je Kosovo* pa se diviš sportskim uspesima.

Citat:

Dok je bivša SFRJ drmala celim svetom i vladari najmoćnijih svetskih sila skidali kapu pred Titom
"srpstvo i pravoslavlje" se svelo na plaćanje taksi Tačiju i naguzivanje na protestne note sa full HD Zeom.

Kako je tako moćna država nestala, nije valjda zbog predsednika predsedništva par četnika i ustaša bivših Titovih pionira?

Nemoj da pricas?
 
Odgovor na temu

alimamnekolikokuća
Jugoslavijo narod te slavio.
Budi ponosna Jugoslavijo!

Član broj: 338957
Poruke: 309+448 Profil

icon Re: pljushte Protesne Note ?!?13.09.2019. u 21:26 - pre 4 meseca
Citat:
MajorFatal

Citat:
MajorFatal

predlažem da se na forumu zabrani ... svako veličanje i glorifikovanje komunizma i komunističke ideologije


Mene si loše citirao, tj. potpisao, to nisam napisao

Zapravo ti si izmenio tekst pa si postao vlasnik.
Ja ne čitam kompletan forum da bih ustanovio ko je šta napisao
nego koristim pretraživač.
Samo sam kod tebe pronašao citirani tekst.

Ehbiga... 
Odgovor na temu

MajorFatal
Milija Jakic
opravljam oluke, 1337LAB
Bg

Član broj: 36595
Poruke: 714
*.dynamic.sbb.rs.+225 Profil

icon Re: pljushte Protesne Note ?!?13.09.2019. u 22:42 - pre 4 meseca
Zapravo sam samo akcentovao reč "zabrani" sa tri tačkice, jer moj odgovor na to počinje time da ne bi trebalo braniti, jer koja budala bi glorifikovala sistem koji se srušio diljem zemljinog šara, ponegde čak i bez pomoći četnika i ustaša, kao što lepo i piše, no dobro..
Trebalo je drug Tito svim tim silnim državnicima koji su mu skidali kapu da kaže da čuvaju naše bratstvo i jedinstvo i Jugoslaviju ako je znao kakvi smo :)
Nemoj da pricas?
 
Odgovor na temu

alimamnekolikokuća
Jugoslavijo narod te slavio.
Budi ponosna Jugoslavijo!

Član broj: 338957
Poruke: 309+448 Profil

icon Re: pljushte Protesne Note ?!?13.09.2019. u 23:41 - pre 4 meseca
Citat:
MajorFatal

Trebalo je drug Tito svim tim silnim državnicima koji su mu skidali kapu da kaže da čuvaju naše bratstvo i jedinstvo i Jugoslaviju ako je znao kakvi smo :)

Evo primera šta bi Tito mogao da kaže:
Citat:
IMALI STE JAČU UNIJU OD EVROPSKE, A SAD IH SLUŽITE

Budale jadne! Šta sam vam govorio – čuvajte bratstvo i jedinstvo. Mislite da sam ja to samo onako pričao?

“Dragi moji Jugoslaveni, mrzite me čujem.

I to iz dna duše. Mrzite me i sve mi po spisku psujete. Kažete da sam bio diktator, da sam gušio slobode, da sam slao u zatvor nedužne, da sam naredio ubistva mnogobrojnih. Da dok sam bio na čelu FNRJ i SFRJ zadužio i vašu decu, vaše unuke i praunuke. Da sam bio protiv slobode ispovedanja vere. Da sam napravio društvo privilegovanih a da je narod bio željan svega.

E pa mrzite me, nadam se da ćete me mrzeti iz dana u dan sve više. Zaboravićete da sam postao predsednik države koja je još bila u feudalnom dobu, da skoro nije bilo fabrika, da je procenat nepismenosti bio izuzetno visok, da su bolesti koje su odavno bile iskorenjene u Evropi i dalje harale po celom Balkanu. Zaboravitćete ili već jeste koliko je kilometara pruga i puteva napravljeno dok sam bio ‘diktator’. Koliko je bolnica izgrađeno, škola i univerziteta. Koliko smo samo fabrika napravili, kakvu smo vojnu industriju izgradili. Koliko ste samo imali radničkih odmarališta, prvenstveno na moru ali i na kopnu. Vaša deca su imala dobre škole, vaš je pasoš bio cenjen.

Jesam, priznajem, bio sam diktator. Nisam dozvolio da nam Rusi i Amerikanci s**u po glavi. Tačno je, bio sam diktator, nisam hteo da čujem da neko može da bude gladan. Naređivao sam, i opet bih, da svaki radnik dobije stan od svoje firme. Naređivao sam i opet bih, da svaka radnička familija ima pravo na godišnji odmor na moru. Priznajem, mrzeo sam zaostalost i koristio sam svoj diktatorski autroritet da svako djete mora da ide u osnovnu školu a ko želi može i u srednju i na besplatan fakultet. Lečenje na VMA u Ljubljani, Zagrebu, Beogradu je bilo dostupno svima i svima je bilo besplatno.

Mrzite me što sam hapsio i slao na Goli otok. Mrzićete me još i više kad vam kažem da bih to opet uradio samo da obezbedim miran san svakom detetu u svojoj diktaturi. A u tome sam i uspeo. Ko je radio svoj posao, nije išao na Goli otok. Ko je pravio gluposti, rovario protiv tek osnovane države, kovao planove za uspostavljanje sovjetske republike, ili neke američke kvazi-demokratije, taj je imao besplatnu kartu za Goli otok.

Mrzite me što sam naredio ubistva kvislinga i izdajica 1945-te. Ma šta sam trebao? Da ih amnestiram, a oni klali nedužan narod četiri godine. Kažete da sam naredio ubistva nekih sveštenika, hodža i popova? A nije vam palo na pamet da ih je ostalo u životu više od 99 odsto, odnosno da sam naredio (i opet bih) da se smaknu samo oni koji su blagoslovljavali koljače. Zaboravili ste da nisam zabranio da se grade i crkve i džamije.

‘Kme, kme’, Tito je bio diktator, on nije dozvolio razvoj demokratije! Pa majku vam vašu, sve sam vam dao! Nije se zvalo ova ili ona stranka ali ste imali SSO, SK, sindikate, radničke savete, SUBNOR, imali ste sve mogućnosti da se ponašate demokratski i uvežbavate demokratske procese.

Kao smeta vam što nije mogao napredovati ko nije bio član partije! Pa majku vam vašu, ko sad napreduje u tim vašim državama? Da nisu možda nezavisni intelektualci!?

Ma znate šta, razočarali ste me i to duboko. Sve sam vam dao i šta vi onda uradite? Sve raz***ete! Gde su sad one škole i fabrike, gde su univerziteti? Koliki je natalitet? Rastete li ili padate? Da li ste srećni ili nesrećni? Leto je, hoćete na more? Hoćete li svojim parama ili možda na kredit? Čije su vam banke? Čiju hranu jedete, je li uvozna ili domaća? Imate li za zimnicu? Sećate se mojih zimnica, svake godine, ha? Ko je kum vašeg deteta? Da li je komšija i prijatelj druge nacije ili više toga nema? Gde su vam deca, sa vama ili su pobegla u inostranstvo, da brišu guzice švabama? Da li možete da živite od penzije ili se svi molite bogu da umrete pre odlaska u penziju, samo da ne patite i ne mučite svoju decu?

Budale jadne! Šta sam vam govorio – čuvajte bratstvo i jedinstvo. Mislite da sam ja to samo onako pričao?

Budale jadne! Sad vam švabe i francuzi uvaljuju priču o Evropskoj uniji! A vi pušite sve što vam kažu! Pa imali ste uniju jaču od evropske sa vojskom, policijom, bankom, minimalnim uvozom, čist vazduh i domaću hranu, besplatno školovanje i lečenje. A sad ćete dobiti njihovu vojsku i policiju, njihove banke da vas pljačkaju, zaboravite na čist vazduh i vodu, ići ćete kod njih da ih služite a domaće ćete pojesti samo g*o*v*n*o.

Ako, to ste i zaslužili”
 
Odgovor na temu

MajorFatal
Milija Jakic
opravljam oluke, 1337LAB
Bg

Član broj: 36595
Poruke: 714
*.dynamic.sbb.rs.+225 Profil

icon Re: pljushte Protesne Note ?!?14.09.2019. u 00:00 - pre 4 meseca
Stvarno bi mogao to da kaže, kad bi bio živ, ali pošto nije.. još jednom pozivam naše naučnike i poštenu inteligenciju da ga kloniraju pa kad stasa nek zauzme doživotnu vlast.

Ostaje još samo pitanje šta mi da radimo u međuvremenu, da li ima nade ako bi sad počeli da malo bratstvojedinstvimo da li bi to popravilo stvar?

Osim toga dežela i Croatija su već u EU, ne primećujem da se žale, što bi oni bratstvojedinstvovali bez preteranog razloga?
Nemoj da pricas?
 
Odgovor na temu

Nocni
Banicevic
Autocentar
[email protected]
MNE - NK

Član broj: 4631
Poruke: 3639
*.crnagora.net.+1146 Profil

icon Re: pljushte Protesne Note ?!?14.09.2019. u 08:30 - pre 4 meseca
Da ne citiram sad @Matroz ali upade mi u oči riječ "sorošoidi" koju je upotrijebio...

Albanci loši, Hrvati loši, Slovenci loši, Muslimani loši, Crnogorci loši, Turci loši, Ameri loši, Englezi loši, Francuzi loši...
Dokle više to obilježavanje "narodnih neprijatelja" koji "mrze" Srbe?
Najbolji primjer je upravo Džordž Soroš... humanitarac koji je od zarađene 44 milijarde poklonio 32 u humanitarne svrhe kroz fondacije za otvoreno društvo i kroz pomaganje nevladinih organizacija kroz akcije za npr.besplatne knjige, stipendije itd...
Kada nekoga nazovu Sorošoidom sa govornice na stranačkom skupu, onda je to dovoljan razlog huliganima da ga isprebijaju ako ga negdje sretnu jer je to narodni neprijatelj...
 
Odgovor na temu

bananaphone
Amsterdam

Član broj: 326748
Poruke: 414+1214 Profil

icon Re: pljushte Protesne Note ?!?14.09.2019. u 08:59 - pre 4 meseca
Citat:
Nocni: ...
Najbolji primjer je upravo Džordž Soroš... humanitarac koji je od zarađene 44 milijarde poklonio 32 u humanitarne svrhe kroz fondacije za otvoreno društvo i kroz pomaganje nevladinih organizacija kroz akcije za npr.besplatne knjige, stipendije itd...
Kada nekoga nazovu Sorošoidom sa govornice na stranačkom skupu, onda je to dovoljan razlog huliganima da ga isprebijaju ako ga negdje sretnu jer je to narodni neprijatelj...


Zato se ja plasim da ucestvujem u bilo kojim humanitarnim akcijama, da kupujem knjige ljudima, a da ne pricam o tome da placam skolovanje nekom detetu, nikad ne znas kad bi neki huligan mogao da uleti i razbije mi glavu zbog toga...

Znas kakvi su huligani, samo cekaju da neko kupi kiflu gladnom coveku pa da ga razbiju
 
Odgovor na temu

Branimir Maksimovic

Branimir Maksimovic
Član broj: 64947
Poruke: 3619
109.72.51.*+823 Profil

icon Re: pljushte Protesne Note ?!?14.09.2019. u 09:00 - pre 4 meseca
Naravoucenije: izbegavaj huligane...
press any key to continue or any other to quit....
 
Odgovor na temu

bananaphone
Amsterdam

Član broj: 326748
Poruke: 414+1214 Profil

icon Re: pljushte Protesne Note ?!?14.09.2019. u 11:35 - pre 4 meseca
Citat:
Branimir Maksimovic: Naravoucenije: izbegavaj huligane...


Ma vidis kakvi su, ne moze covek nigde da se skloni, vrebaju iza svakog coska i cekaju da neko nesto dobro ucini da bi ga razbili
 
Odgovor na temu

MajorFatal
Milija Jakic
opravljam oluke, 1337LAB
Bg

Član broj: 36595
Poruke: 714
*.dynamic.sbb.rs.+225 Profil

icon Re: pljushte Protesne Note ?!?14.09.2019. u 18:12 - pre 4 meseca
Citat:
Nocni:

Najbolji primjer je upravo Džordž Soroš... humanitarac koji je od zarađene 44 milijarde

Kako je zaradio? Kad bi ti sad počeo da se baviš istim biznisom kroz koliko vremena bi došao do "zarade" od 44 milijarde (dinara, čak ni ne mora dolara)?

Citat:

poklonio 32 u humanitarne svrhe kroz fondacije za otvoreno društvo i kroz pomaganje nevladinih organizacija kroz akcije za npr.besplatne knjige, stipendije itd...
Kada nekoga nazovu Sorošoidom sa govornice na stranačkom skupu, onda je to dovoljan razlog huliganima da ga isprebijaju ako ga negdje sretnu jer je to narodni neprijatelj...


Pa sad šta znam, ako danas Soroš pokloni 32 u "humanitarne svrhe" i kroz pomaganje nevladinih organizacija kroz besplatne knjige, stipendije itd...a sutra njegovi ortaći kupe sve cementare, duvansku industriju, azotaru, pkb, daju koncesiju na aerodrom, nis, itd...itd...onda šta znam neko bi mogao da posumlja u dobre namere, da je samo želeo besplatne knjige deci..
a to da neko nekog isprebija to ne odobravam.

Nemoj da pricas?
 
Odgovor na temu

Zurg

Član broj: 340713
Poruke: 14+139 Profil

icon Re: pljushte Protesne Note ?!?14.09.2019. u 21:34 - pre 4 meseca
Citat:
bananaphone ...Svega 14% ukupne potrošnje bjelančevina potjecalo je od životinjskih prehrambenih prerađevina...


Mi smo potomci vegana?
 
Odgovor na temu

Living Light

Član broj: 331540
Poruke: 3880+700 Profil

icon Re: pljushte Protesne Note ?!?14.09.2019. u 23:20 - pre 4 meseca
Zurg polako klinče, smanji hodanje po OLACIMA!!

I ja bi;

https://www.youtube.com/watch?v=PUcf5Yw75gA
 
Odgovor na temu

Nocni
Banicevic
Autocentar
[email protected]
MNE - NK

Član broj: 4631
Poruke: 3639
*.crnagora.net.+1146 Profil

icon Re: pljushte Protesne Note ?!?14.09.2019. u 23:40 - pre 4 meseca
Citat:
MajorFatal:

Pa sad šta znam, ako danas Soroš pokloni 32 u "humanitarne svrhe" i kroz pomaganje nevladinih organizacija kroz besplatne knjige, stipendije itd...a sutra njegovi ortaći kupe sve cementare, duvansku industriju, azotaru, pkb, daju koncesiju na aerodrom, nis, itd...itd...onda šta znam neko bi mogao da posumlja u dobre namere, da je samo želeo besplatne knjige deci..
a to da neko nekog isprebija to ne odobravam.

Milijarda je hiljadu miliona... covjek je dao u humanitsrne svrhe svuda po svijetu 32 milijarde!
Kazes kako je zaradio? Kako je Putin zaradio 40 milijardi? Koliko je on dao? Po meni je transparentniji bankar Soroš od 98% raznih arapa i ostalih milijardera za koje se i ne zna koliko imaju...
Uostalom biti bogat je dobro a ne loše i tome bi trebalo da se teži a ne da se smatra nečim lošim.
On je dao mnogima u bivšim republikama sfrj cak i kad smo bili pod sankcijama a šta su njegovi kako reče "ortaci" kupili bilo je na prodaju i može da smeta samo domaćim tajkunima i političarima koji su te resurse i rasprodali netransparentno...
Problem je upravo u tome što njegovi "ortaci" ne odgovaraju našim političarima jer nisu sa egzotičnih destinacija...
Malo su šta americki bankari, koji su valjda njegovi ortaci, kupili uopšte na ovim prostorima... više su kupovali ovi kao Mišković, Kostić ili Peconi i ostali ektraprofiteri tranzicije... 29 života da žive nebi dali 32 milijarde u humanitarne svrhe.
 
Odgovor na temu

Living Light

Član broj: 331540
Poruke: 3880+700 Profil

icon Re: pljushte Protesne Note ?!?15.09.2019. u 00:35 - pre 4 meseca
Nocni:

To Ti misliš,
nije to isto u USA, Canadi , ili Australiji i "RUSSIJA tu day" : )

Znaš kad če rusi da prihvate PREVARU = NIKAD !!!
(na Q-dan)
 
Odgovor na temu

MajorFatal
Milija Jakic
opravljam oluke, 1337LAB
Bg

Član broj: 36595
Poruke: 714
*.dynamic.sbb.rs.+225 Profil

icon Re: pljushte Protesne Note ?!?15.09.2019. u 00:52 - pre 4 meseca
Citat:
Nocni:

Milijarda je hiljadu miliona... covjek je dao u humanitsrne svrhe svuda po svijetu 32 milijarde!
Kazes kako je zaradio? Kako je Putin zaradio 40 milijardi? Koliko je on dao? Po meni je transparentniji bankar Soroš od 98% raznih arapa i ostalih milijardera za koje se i ne zna koliko imaju...
Uostalom biti bogat je dobro a ne loše i tome bi trebalo da se teži a ne da se smatra nečim lošim.
On je dao mnogima u bivšim republikama sfrj cak i kad smo bili pod sankcijama a šta su njegovi kako reče "ortaci" kupili bilo je na prodaju i može da smeta samo domaćim tajkunima i političarima koji su te resurse i rasprodali netransparentno...
Problem je upravo u tome što njegovi "ortaci" ne odgovaraju našim političarima jer nisu sa egzotičnih destinacija...
Malo su šta americki bankari, koji su valjda njegovi ortaci, kupili uopšte na ovim prostorima... više su kupovali ovi kao Mišković, Kostić ili Peconi i ostali ektraprofiteri tranzicije... 29 života da žive nebi dali 32 milijarde u humanitarne svrhe.


Pa on ako je bankar verovatno su mu se svih 32 milijarde vratile, mslm ono kupiš knjige platiš porez, štampaš knjige, kupuješ papir, gradiš školu, plate građevincima, plate profesorima...sve to ide preko banke, ako je banka tako koncipirana.

Nemoj da pricas?
 
Odgovor na temu

bananaphone
Amsterdam

Član broj: 326748
Poruke: 414+1214 Profil

icon Re: pljushte Protesne Note ?!?15.09.2019. u 09:07 - pre 4 meseca
Citat:
Nocni:
...
Problem je upravo u tome što njegovi "ortaci" ne odgovaraju našim političarima jer nisu sa egzotičnih destinacija...
Malo su šta americki bankari, koji su valjda njegovi ortaci, kupili uopšte na ovim prostorima... više su kupovali ovi kao Mišković, Kostić ili Peconi i ostali ektraprofiteri tranzicije... 29 života da žive nebi dali 32 milijarde u humanitarne svrhe.


Kako nisu "The Quantum Group of Funds are privately owned hedge funds based in London, New York, Curaçao (Kingdom of the Netherlands) and Cayman Islands." - covekov citav biznis se vrti oko egzoticnih destinacija

Mozda nisu znali u Srbiji da je Soros tajkun i lopov, koji se obogatio na osnovu svojih drugara u ECB i IMF-u, inace bi ga vise postovali u Srbiji... Pa covek je zasluzan za krizu u celoj Istocnoj Aziji 1997, za rusenje funte 1992, a Miskovica jure tu za neke supermarkete, Kostica za par fabrika, negde Bogu iza nogu... Hajte molim vas, Soros je klasa, mozda mu zavide pa ga zbog toga mrze?

 
Odgovor na temu

Zurg

Član broj: 340713
Poruke: 14+139 Profil

icon Re: pljushte Protesne Note ?!?15.09.2019. u 10:09 - pre 4 meseca
Protesne ili protestne? Bilo kako bilo, ulažem proteSNu notu zbog brisanja prethodne protestne note, a u vezi sa drugom Titom i prasićima.
 
Odgovor na temu

Branimir Maksimovic

Branimir Maksimovic
Član broj: 64947
Poruke: 3619
109.72.51.*+823 Profil

icon Re: pljushte Protesne Note ?!?15.09.2019. u 10:19 - pre 4 meseca
Naravno da ce obrisati kada trolujes.
press any key to continue or any other to quit....
 
Odgovor na temu

elitemadzone.org :: MadZone :: pljushte Protesne Note ?!?

Strane: < .. 1 2 3 4

[ Pregleda: 3416 | Odgovora: 64 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.