Ja sam svoje posadio davno. Problem je što živim u stanu pa je komšija počeo da se žali na vlagu. To i nije toliko strašno koliko je bilo kad se vlaga iz spavaće sobe, gde inače gajim bukovače, proširila na kupatilo pa sam jednom (dok sam bio na wc šolji) propao kod komšije u kupatilo. Bedak je što mu se žena kupala u to vreme a ja joj Boga mi uletoh u naručje. Komšiju to ne tangira preterano, i onako mu ženi uleću u naručje a Boga mi i u [....samocenzura...] i to cela zgrada u paketu sa ulicom. Nego da se vratim ja na bukovače. Ništa, čekam ja dalje, difuzor za maglu se pokvario (vrisnula mu đunta) pa sam pozvao jednog kolegu sa faksa i njegove ortake da mi prave maglu, a oni najbolje prave maglu uz Petera Tosha. Vreće nisam imao, pa sam morao da ležim na pečurkama kako ne bi presvisnule od zime. Malo ležao ja malo moja devojka pa sam posle 10-ak dana dobio neku gljivičnu bolest (a kakvu bih dobio, pa ležao sam na gljivama... svašta) i ostao bez devojke. Ne nije preminula, samo me je ostavila i to, zamislite molim vas, sa komšijom iz stana ispod. Bedak. I posle silnih peripetija došlo vreme da se roba plasira pa sam prvo spavao dve nedelje na Kalenić pijaci, kako bih zauzeo dobro mesto sutradan, ali ne lezi vraže tu je pečurkarski lobi mnogo jak pa sam završio sa par polomljenih gajbica a boga mi i zuba. Pade mi na pamet internet te mi drug pravio sajt za promociju ali kažu mi da me zeznuo turio neke ban(d)ere na sajt pa se samoreklamira a moje pečurke se bolje ne prodaju. Ostade mi samo da pokušam u Ovči, Borči i Krnjači a boga mi i u Zaklopači. Javiću vam rezultate ali se ne nadam preterano.
Srdačan pozdrav
Ljudi se dele na dve grupe: Na one koji dele ljude na grupe i one koji to ne čine.