Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Interesantni prenosi uzivo

elitemadzone.org :: MadZone :: Zanimljivi linkovi :: Interesantni prenosi uzivo

Strane: 1 2

[ Pregleda: 18001 | Odgovora: 27 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

scoolptor

Član broj: 305514
Poruke: 1645



+595 Profil

icon Interesantni prenosi uzivo27.10.2020. u 19:14 - pre 43 meseci
U ovoj temi mozete postaviti link do interesantnog prenosa koji se desava u datom trenutku, ili do prenosa koji ce se uskoro desiti.

Pristizanje SpaceX Boostera B1060-3 u Port Canaveral


People are the greatest asset.
The dedicated 5% that can compensate for the remaining 95%.
 
Odgovor na temu

scoolptor

Član broj: 305514
Poruke: 1645



+595 Profil

icon Re: Interesantni prenosi uzivo28.10.2020. u 19:51 - pre 43 meseci
https://www.rocketlabusa.com/m...s/completed-missions/in-focus/

People are the greatest asset.
The dedicated 5% that can compensate for the remaining 95%.
 
Odgovor na temu

scoolptor

Član broj: 305514
Poruke: 1645



+595 Profil

icon Re: Interesantni prenosi uzivo04.11.2020. u 19:45 - pre 43 meseci
https://www.ulalaunch.com/missions/next-launch/atlas-v-nrol-101

People are the greatest asset.
The dedicated 5% that can compensate for the remaining 95%.
 
Odgovor na temu

scoolptor

Član broj: 305514
Poruke: 1645



+595 Profil

icon Re: Interesantni prenosi uzivo05.11.2020. u 20:18 - pre 43 meseci
https://www.kennedyspacecenter...h-spacex-falcon-9-gps-iii-sv04

People are the greatest asset.
The dedicated 5% that can compensate for the remaining 95%.
 
Odgovor na temu

scoolptor

Član broj: 305514
Poruke: 1645



+595 Profil

icon Re: Interesantni prenosi uzivo13.11.2020. u 18:08 - pre 43 meseci
https://www.ulalaunch.com/missions/next-launch/atlas-v-nrol-101


People are the greatest asset.
The dedicated 5% that can compensate for the remaining 95%.
 
Odgovor na temu

scoolptor

Član broj: 305514
Poruke: 1645



+595 Profil

icon Re: Interesantni prenosi uzivo15.11.2020. u 10:53 - pre 43 meseci
https://www.nasa.gov/subject/18971/crew1/

People are the greatest asset.
The dedicated 5% that can compensate for the remaining 95%.
 
Odgovor na temu

scoolptor

Član broj: 305514
Poruke: 1645



+595 Profil

icon Re: Interesantni prenosi uzivo19.11.2020. u 23:34 - pre 42 meseci
https://www.rocketlabusa.com/m.../completed-missions/flight-16/

People are the greatest asset.
The dedicated 5% that can compensate for the remaining 95%.
 
Odgovor na temu

scoolptor

Član broj: 305514
Poruke: 1645



+595 Profil

icon Re: Interesantni prenosi uzivo21.11.2020. u 16:02 - pre 42 meseci
https://www.nasa.gov/feature/j...-satellite-prepared-for-launch

People are the greatest asset.
The dedicated 5% that can compensate for the remaining 95%.
 
Odgovor na temu

scoolptor

Član broj: 305514
Poruke: 1645



+595 Profil

icon Re: Interesantni prenosi uzivo22.11.2020. u 18:39 - pre 42 meseci
https://www.spacex.com/launches/

People are the greatest asset.
The dedicated 5% that can compensate for the remaining 95%.
 
Odgovor na temu

scoolptor

Član broj: 305514
Poruke: 1645



+595 Profil

icon Re: Interesantni prenosi uzivo27.11.2020. u 14:38 - pre 42 meseci
https://rtsplaneta.rs/video/show/1785086/
People are the greatest asset.
The dedicated 5% that can compensate for the remaining 95%.
 
Odgovor na temu

scoolptor

Član broj: 305514
Poruke: 1645



+595 Profil

icon Re: Interesantni prenosi uzivo29.11.2020. u 07:27 - pre 42 meseci
https://www.youtube.com/watch?v=GVR6jvQAn6U
People are the greatest asset.
The dedicated 5% that can compensate for the remaining 95%.
 
Odgovor na temu

scoolptor

Član broj: 305514
Poruke: 1645



+595 Profil

icon Re: Interesantni prenosi uzivo30.11.2020. u 01:09 - pre 42 meseci
https://www.arianespace.com/

People are the greatest asset.
The dedicated 5% that can compensate for the remaining 95%.
 
Odgovor na temu

scoolptor

Član broj: 305514
Poruke: 1645



+595 Profil

icon Re: Interesantni prenosi uzivo30.11.2020. u 22:19 - pre 42 meseci
https://www.arianespace.com/

People are the greatest asset.
The dedicated 5% that can compensate for the remaining 95%.
 
Odgovor na temu

scoolptor

Član broj: 305514
Poruke: 1645



+595 Profil

icon Re: Interesantni prenosi uzivo01.12.2020. u 14:59 - pre 42 meseci
Chang'e 5 sletanje na Mesec uzivo

People are the greatest asset.
The dedicated 5% that can compensate for the remaining 95%.
 
Odgovor na temu

scoolptor

Član broj: 305514
Poruke: 1645



+595 Profil

icon Re: Interesantni prenosi uzivo05.12.2020. u 12:07 - pre 42 meseci

People are the greatest asset.
The dedicated 5% that can compensate for the remaining 95%.
 
Odgovor na temu

scoolptor

Član broj: 305514
Poruke: 1645



+595 Profil

icon Re: Interesantni prenosi uzivo07.12.2020. u 16:43 - pre 42 meseci

People are the greatest asset.
The dedicated 5% that can compensate for the remaining 95%.
 
Odgovor na temu

scoolptor

Član broj: 305514
Poruke: 1645



+595 Profil

icon Re: Interesantni prenosi uzivo07.12.2020. u 20:14 - pre 42 meseci

People are the greatest asset.
The dedicated 5% that can compensate for the remaining 95%.
 
Odgovor na temu

scoolptor

Član broj: 305514
Poruke: 1645



+595 Profil

icon Re: Interesantni prenosi uzivo09.12.2020. u 18:46 - pre 42 meseci


[Ovu poruku je menjao scoolptor dana 09.12.2020. u 19:57 GMT+1]
People are the greatest asset.
The dedicated 5% that can compensate for the remaining 95%.
 
Odgovor na temu

Shadowed
Vojvodina

Član broj: 649
Poruke: 12851



+4785 Profil

icon Re: Interesantni prenosi uzivo09.12.2020. u 18:59 - pre 42 meseci
Iz nekog razloga ne prikazuje ispravno prethodni video. Link je https://www.youtube.com/watch?v=mBj6FYUQT9Y
Jos par stream-ova istog dogadjaja:
https://youtu.be/Ky5l9ZxsG9M
https://www.youtube.com/watch?v=toK7B1_WwJs
 
Odgovor na temu

scoolptor

Član broj: 305514
Poruke: 1645



+595 Profil

icon Re: Interesantni prenosi uzivo09.12.2020. u 20:31 - pre 42 meseci
Spacex je ipak objavio feed.
Live za 28min.

People are the greatest asset.
The dedicated 5% that can compensate for the remaining 95%.
 
Odgovor na temu

elitemadzone.org :: MadZone :: Zanimljivi linkovi :: Interesantni prenosi uzivo

Strane: 1 2

[ Pregleda: 18001 | Odgovora: 27 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.