Evo kako ta slavina izgleda, tj kako se povezuje:

Topla i hladna iz zida, i treće crevo (izlaz na) tuš. Ne može kod mene na bojler, jasno. Pomislim, onda slavina sa 3 creva mora da ima 4 otvora, tri uobičajena i četvrti za tuš. Međutim, i ovde počinje priča, ne da mi đavo mira. Odem u Gejzir i tražim da mi pokažu slavinu sa izvlačnim tušem i sa 2 i sa 3 ceva. Izvadi žena Rosanove (prva je ova gore sa slike), ja okrenem odozdo bateriju i imam šta da vidim - obe imaju 3 otvora odozdo?! Pitam, u čemu je razlika, ali je to za današnje prodavce bilo čega maltene uvredljivo pitanje - "Pa ova je sa 2 creva a ova sa 3". Dobro, kažem ja, ali 3 otvora imaju i jedna i druga, u čemu je razlika? Muk. Proverim pakovanje, i vidim da je jedina razlika što u ovom sa "3" creva ima T račva i nepovratni ventil. Potpuno zbunjen
Dođem kući i nađem instalaciju te Rosanove sa "3" creva. Evo šeme povezivanja:

Gledam evo već 2 dana ovu šemu, više potpuno nije bitna ova moja sa "2" creva, i nije mi jasno - tuš je povezan na T račvu a T račva na izlaz iz bojlera, tj vruću vodu (preko nepovratnog ventila). Ovako kako gledam, kroz tuš može teći jedino vruća voda. I sada pitanje svih pitanja za mene - kako i odakle može uopšte doći hladna voda u crevo tuša, kad je ono vezano na crevo za toplu vodu?!
Zvao sam i Rosan i pitao kako se može pojaviti hladna voda u tušu ako se ovako veže, ali se neke tete javljaju i blage veze nemaju, verovatno marketing, a ne daju mi nekog iz proizvodnje.
Siguran sam da je šema dobra (našao sam i Paffonijevu identičnu šemu na italijanskom za njihove slavine sa izvlačnim tušem), ali očigledno ja nešto previđam pa mi spašavajte zdrav razum!
Svako dobro.