Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

I dalje ide napred i dalje ide napred

elitemadzone.org :: MadZone :: I dalje ide napred i dalje ide napred

[ Pregleda: 2029 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

branko tod

Član broj: 325192
Poruke: 3978



+9465 Profil

icon I dalje ide napred i dalje ide napred08.11.2022. u 22:34 - pre 20 meseci
I dalje ide napred i dalje ide napred. Naslov teme od pre skoro sedam godina se primio
i nezadrživo i dalje ide napred. Odričem se svoje kreacije za dobrobit ludog foruma.

https://www.elitemadzone.org/t488569-0#3642529
Blago onome ko rano poludi, ceo zivot mu u veselju prodje

 
Odgovor na temu

B3R1
Berislav Todorovic
NL

B3R1
Član broj: 224915
Poruke: 807



+645 Profil

icon Re: I dalje ide napred i dalje ide napred09.11.2022. u 13:14 - pre 20 meseci
Priznajem, vise puta sam dosao u iskusenje da otvorim teme koje bi imale ovakve naslove:

* Ova stvar ide napred
* Evo sta najvise ide napred
* Imamo hit resenje za vas koje ide napred
* Mreze gore, Internet u plamenu, a samo ovaj covek ide napred.
* Jelena Djokovic samo zbog ovog detalja ide napred

Bas se pitam dokle ce neki ljudi po medijima unistavati srpski jezik ovakvim idiotskim naslovima.
 
Odgovor na temu

scoolptor

Član broj: 305514
Poruke: 1665



+596 Profil

icon Re: I dalje ide napred i dalje ide napred09.11.2022. u 13:26 - pre 20 meseci
Bas sam momislio pre neki dan koliko ima tema sa naslovom slicnim naslovu originalne teme, i kako su te nove teme sve cudnije i bizarnije.
People are the greatest asset.
The dedicated 5% that can compensate for the remaining 95%.
 
Odgovor na temu

MajorFatal
Milija Jakic
opravljam oluke, 1337LAB
Bg

Član broj: 36595
Poruke: 1369
87.116.164.*



+564 Profil

icon Re: I dalje ide napred i dalje ide napred15.11.2022. u 19:17 - pre 20 meseci
Hteo ne hteo, kad ti neko servira nešto 5 puta dnevno sa 5 kanala i još toliko te gleda sa svake trafike na svakom ćošku, mora da uđe bar u potsvest, ako ti se pojavni oblik čak i ne sviđa, i pokušaš da izbegneš.
U Srbiji jedino što ide napred je istoimena nazovi stranka i njena medijska mašinerija, kao i škola mladih lidera koja izvodi kreature koje misle da će "opozicija" odgovarati pred zakonom za svoje opoziciono delovanje.
Otud toliko tema koje ne idu nikud a misle da idu napred.
Nemoj da pricas?
 
Odgovor na temu

MajorFatal
Milija Jakic
opravljam oluke, 1337LAB
Bg

Član broj: 36595
Poruke: 1369
87.116.167.*



+564 Profil

icon Re: I dalje ide napred i dalje ide napred17.11.2022. u 08:42 - pre 20 meseci
A od svih naprednih stvari koje napredno i dalje idu napred kurir mi nekako smešan, novina koja je par meseci kad je ostala bez sponzora pisala da je izdajnik i nabrajala korupcionaške afere, kad je dobila uplatu opet proglasila za spasioca i slično, ali na koji način: Krenem da listam, i u jednom trenutku stanem i vratim se na početak i brojim, ladno 7 slika dragog nam šizoja sa pridruženim tekstovima, otvorio most, otvorio fabriku, odbrusio neprijatelju, rukovo se s prijateljem, udisao čist vazduh .. Kod njih mora petorica onih što prelamaju tekst, ne sme samo jedan da radi da ne bi poludeo.

Treba neki zakon da zabrani da propagandni pamfleti liče na informativne listove, jer ovoj administraciji životinjska mimikrija nije strana, naprotiv.
Nemoj da pricas?
 
Odgovor na temu

elitemadzone.org :: MadZone :: I dalje ide napred i dalje ide napred

[ Pregleda: 2029 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.