Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Protočni boiler 4.5kw ( izbacuje osigurač )

elitemadzone.org :: TechZone :: Bela tehnika :: Protočni boiler 4.5kw ( izbacuje osigurač )

[ Pregleda: 1499 | Odgovora: 7 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

eeestablishment
srbija

Član broj: 268550
Poruke: 790
*.dynamic.isp.telekom.rs.

Jabber: eeestablishment


+480 Profil

icon Protočni boiler 4.5kw ( izbacuje osigurač )01.05.2023. u 20:40 - pre 14 meseci
U stanu u kome ne postoji fidova sklopka jer je " nulovana " instalacija od pre neki dan se javlja problem

Naime , non-stop pada jedan automatski osigurač .

Sistemom eliminacije sam došao do ovog boilera .

Kad utikač boilera ubacim u utičnicu osigurac odmah padne a kad je izvadimo sve je u redu .

Ne mogu da dodjem do čoveka koji mi ga je prodao i napravio da BiH se posavetovao oko popravke .

Da priupitam ovde , može li se ovako odokativno zaključiti koliki je kvar u pitanju , isplati li se popravka i može li mi to

odraditi bilo koji lokalni bolji električar ?

Napominjem da je aparat monofazni , koštao je 60-ak evra a vidim da se u ponudi "delimano "i proizvoda nalaze

i neke slavine sa grejacima po prilično popularnim cenama .

Doduše na njima su grejači od 3 kw .


zašto bogati ne uživaju u bogatstvu i jelu i piću nego odmah pokušavaju da naprave

bombu i unište svijet . . . ( Bob Rock )
 
Odgovor na temu

Java Beograd
Novi Beograd

Moderator
Član broj: 11890
Poruke: 9592
..b00:2:a100:79:32cc:412e:f146



+10273 Profil

icon Re: Protočni boiler 4.5kw ( izbacuje osigurač )02.05.2023. u 07:38 - pre 14 meseci
Možda je kvar u bojleru, možda je osigurač ... ili šta drugo. Nema ništa napamet.
OTPOR blokadi ulica, OTPOR blokiranom Beogradu, OTPOR blokiranoj Srbiji
 
Odgovor na temu

scoolptor

Član broj: 305514
Poruke: 1665



+596 Profil

icon Re: Protočni boiler 4.5kw ( izbacuje osigurač )02.05.2023. u 08:01 - pre 14 meseci
Citat:
eeestablishment:
U stanu u kome ne postoji fidova sklopka jer je " nulovana " instalacija ...


Ako je "nulovanje" razlog zasto ne postoji "fidova sklopka" onda je to pogresan razlog.

People are the greatest asset.
The dedicated 5% that can compensate for the remaining 95%.
 
Odgovor na temu

eeestablishment
srbija

Član broj: 268550
Poruke: 790
*.dynamic.isp.telekom.rs.

Jabber: eeestablishment


+480 Profil

icon Re: Protočni boiler 4.5kw ( izbacuje osigurač )02.05.2023. u 16:22 - pre 14 meseci
Citat:
Java Beograd:
Možda je kvar u bojleru, možda je osigurač ... ili šta drugo. Nema ništa napamet.


Kad uključimo neki drugi uredjaj u tu utičnicu ( fen ili bušilica ) oni rade bez problema ,

kad ubacim utikač od boilera ( bez da je on uključen ) osigurač odmah pada .

Po tome sam zaključio da je boilerce ciknulo , ili grešim ?
zašto bogati ne uživaju u bogatstvu i jelu i piću nego odmah pokušavaju da naprave

bombu i unište svijet . . . ( Bob Rock )
 
Odgovor na temu

Java Beograd
Novi Beograd

Moderator
Član broj: 11890
Poruke: 9592
..b00:2:a100:79:32cc:412e:f146



+10273 Profil

icon Re: Protočni boiler 4.5kw ( izbacuje osigurač )02.05.2023. u 16:47 - pre 14 meseci
Ne grešiš, zaključuješ logično.

Jedino, jako je nezahvalno, ovako na forumu davati neke savete u ovakvim slučajevima.
OTPOR blokadi ulica, OTPOR blokiranom Beogradu, OTPOR blokiranoj Srbiji
 
Odgovor na temu

test1234
Branislav B. Rakic

Član broj: 146636
Poruke: 4658
109.245.198.*



+314 Profil

icon Re: Protočni boiler 4.5kw ( izbacuje osigurač )02.05.2023. u 23:28 - pre 14 meseci
Koliko je star taj tvoj bojlerčić.
 
Odgovor na temu

eeestablishment
srbija

Član broj: 268550
Poruke: 790
*.dynamic.isp.telekom.rs.

Jabber: eeestablishment


+480 Profil

icon Re: Protočni boiler 4.5kw ( izbacuje osigurač )03.05.2023. u 06:03 - pre 14 meseci
Ne znam tačno , ali sigurno preko 12 god.
zašto bogati ne uživaju u bogatstvu i jelu i piću nego odmah pokušavaju da naprave

bombu i unište svijet . . . ( Bob Rock )
 
Odgovor na temu

test1234
Branislav B. Rakic

Član broj: 146636
Poruke: 4658
109.245.198.*



+314 Profil

icon Re: Protočni boiler 4.5kw ( izbacuje osigurač )03.05.2023. u 06:31 - pre 14 meseci
Kupuj novi. Sve je tu pri kraju. Moj savet.
 
Odgovor na temu

elitemadzone.org :: TechZone :: Bela tehnika :: Protočni boiler 4.5kw ( izbacuje osigurač )

[ Pregleda: 1499 | Odgovora: 7 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.