Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Srbija - raspada li se ili ne?

elitemadzone.org :: MadZone :: Srbija - raspada li se ili ne?

Strane: << < .. 47 48 49 50 51 52

[ Pregleda: 102871 | Odgovora: 1022 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Luchino Visconti
Institut za vađenje ruda

Član broj: 349863

+2 Profil

icon Re: Srbija - raspada li se ili ne?02.09.2025. u 16:34 - pre 5h 25min
Gde se nalazi ta država i kako se zove?

Odgovor na temu

Nebojsa Milanovic
Pančevo

Nebojsa Milanovic
SuperModerator
Član broj: 16
*.dynamic.sbb.rs.

+1448 Profil

icon Re: Srbija - raspada li se ili ne?02.09.2025. u 17:24 - pre 4h 34min
Citat:
Luchino Visconti: Gde se nalazi ta država i kako se zove?
Nalazi se na naci-propagandi, a zove se upiši_šta_hoćeš.

Stepen mržnje prema Srbiji koju je ovde kod svojih konzumenata naci-propaganda uspela da ostvari, normalnom čoveku je teško zamisliv.

Odgovor na temu

mjanjic
Šikagou

Član broj: 187539

+786 Profil

icon Re: Srbija - raspada li se ili ne?02.09.2025. u 21:39 - pre 20min
Lupetanje, napisao sam "možda u nekoj tamo uređenoj državi", da li je to Danska, Norveška, Novi Zeland, nemam pojma, možda nema nijedna takva država, zato sam napisao MOŽDA, ali neko je toliko opčinjen "otkrićem" da su svi drugi zadojeni naci-propagandom osim njega i par njegovih istomišljenika da ne kapira kako je upao u sopstvenu zamku iz koje ne može da vidi da je on taj koji seje propagandu, a ne oni koje za to optužuje.

Što se tiče pomenutog Miloševića, što se taj Zapad, o čijim političarima smo se većina nas složili da mislimo najgore, nije nameračio na Norvešku i njena bogatstva, nego baš na Srbiju. A što nisu napali Novi Zeland, nego baš Srbiju.
A zašto taj Milošević nije bio pametan pa uradio nešto poput Rumunije, zašto nije mogao da prihvati da SFRJ postane konfederacija ili da se čak rasparčamo i odmah tako uđemo u EEZ, otprilike neki put kojim je išla Čehoslovačka?

Naravno, nije celu tu igru odigrao Milošević sam, on je jedno vreme bio "faktor mira i stabilnosti na Balkanu", a u tome mu je pomagao Tuđman, ima dosta tekstova na temu afere Hypo, ali je zanimljivo i ovo, ja se samo sećam da smo imali i do 9 sati dnevno restrikcije električne energije, a da smo je prodavali Bugarskoj pred izbore, ali i Hrvatskoj, a evo jednog teksta na tu temu: https://dns2.rtvbn.com/23438/kako-su-trgovali-milosevic-i-tudman

Negde ovde na forumu je pominjan i Lazanski, pa evo njegove izjave o tome da su se Milošević i Tuđman dogovarali, naročito o eventualnoj podeli BiH:

Blessed are those who can laugh at themselves, for they shall never cease to be amused.

Odgovor na temu

elitemadzone.org :: MadZone :: Srbija - raspada li se ili ne?

Strane: << < .. 47 48 49 50 51 52

[ Pregleda: 102871 | Odgovora: 1022 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.