Onaj koji je izrešetao 70 mladih na onom ostrvu dobio je 20 godina i hotelski smeštaj, pa je tužio državu kako su njegova prava ugrožena, kako nema dobru teretanu 😂, nema slobodu i slično 😂😂🤯🤯
Onaj koji je izrešetao 70 mladih na onom ostrvu dobio je 20 godina i hotelski smeštaj, pa je tužio državu kako su njegova prava ugrožena, kako nema dobru teretanu 😂, nema slobodu i slično 😂😂🤯🤯
p.s. Svaka čast Americi na tom sistemu 👏
Mala pretraga na Guglu, koristeci frazu "jails for the rich" dala mi je ovaj dokumentarac.
Istina, ocekivao sam tako nesto u latino-zemljama, cuo sam za takve rizorte u Meksiku, ali eto - i u Americi platis kome treba i smeste te u zatvor s 5 zvezdica ... nebitno sta si zgresio. Tako da i tamo ima jednakih i jednakijih.
B3R1: Mala pretraga na Guglu, koristeci frazu "jails for the rich" dala mi je ovaj dokumentarac.
Istina, ocekivao sam tako nesto u latino-zemljama, cuo sam za takve rizorte u Meksiku, ali eto - i u Americi platis kome treba i smeste te u zatvor s 5 zvezdica ... nebitno sta si zgresio. Tako da i tamo ima jednakih i jednakijih.
Pa stvarno - svaka im cast ... na sistemu. ))
Klasizam na delu, kao i u svakoj društvenom aspektu tako i u zatvoreništvu.
Zato bih ja ukinuo zatvore ovakve kakvi jesu - da svakakav talog jede, pije, uživa o trošku poreskih obveznika.
Nego lepo zatvorenike (posebno teže slučajeve) u šumu ili na neko daleko ostrvo, pa da jedu ono što sami uzgaje, spavaju u smeštaju kakav sami sebi sagrade
Ovako imaš uvek ljude koji su toliko naviknuti na zatvore, zatvorski sistem, da i kada izađu na slobodu, naprave neku instant 3.14zdariju da bi se tamo vratili. Jer to im je poznat teren, a na slobodi valja naći neki posao, skućiti se u neki stan, biti koristan član društva, integrisati se, to zahteva neki trud i rad na sebi.