Na početku se napominje da je pre tri sedmice Supermen sprečio invaziju zemlje Boravije na zemlju Džarharpur. To su izmišljene zemlje za koje mi se čini da je rečeno da su u Evropi.
U jednom delu predsednik Boravije daje izjavu za medije na engleskom posle čega razgovara sa svojima na maternjem jeziku. Izgledalo mi je da žena sa njegove leve strane govori na čistom hrvatskom. Međutim, pregledom piratskog snimka (samo za ovu svrhu - bez promovisanja piraterije) ispada da nije tako.
Neki general mu se obraća na nečemu sto je možda neuspešan srpski/hrvatski/bosanski. Onda mu žena sa leve strne kaže: "A, bili ste tako zgodni i dinamični, ah odlični. Pravi naliv za oči i uši.".
Ja ne znam da u srpskom iko koristi reč naliv, osim u izrazu "naliv-pero". Postoji glagol "nalivati", ali ne i imenica "naliv". ChatGPT ne uspeva da nađe primere ni na srpskom, ni na hrvatskom. Zatim predsednik kaže "Aj, bježite, ostavite me na miru, je.".
Ja sam mislio da je Boravija Hrvatska i da na kraju Supermen brani Srbe. Ipak, možda je to srpski, pa je Supermen branio neke druge od Srba.