Ocigledno da prvo ne zna sta pise , drugo Nema dovoljni kapacitet da nesto ukapira kada mu se napise !
A ljuti se sto ga 99% clanova zezaju ?
A ozbiljno pisanje ne razume ?
RHMZS Nema nikakvu aplikaciju niti ima ikakvu vezu sa bilo kojom aplikacijom !
Ta jednostavna cinjenica je njemu Neshvatljiva- Nepojmljiva !
Drugo pisalo se u previse tema kako RHMZS meri. U drvenoj beloj kucici na 2 metra visine !
Znaci vec kada prodjes ulicom pored RHMZS-a sa termometrom Neces dobiti isti rezultat jer nemas Belu drvenu kucicu itd.
Sama lokacija RHMZS-a nije previse naseljena , tj nije uopste naseljena ! Ali ima dosta zelenila i nesto starih objekata.
RHMZS je u parku tu iza je Decja klinika u Tirsovoj na par destina metara Medicinski fakultet i Veterinarski fakultet, a dalje je tzv. "krug bolnica sa dosta drveca zelenila !
Tako da lokacija nimalo nije urbana !
Ja kada sam sa srednjom skolom isao u posetu RHMZS-u tada je bilo jos vise drveca to kao da je bio drugi svet u odnosu na Beograd !
Bio je Februar posle nekog slicnog snega kao ovih dana i ceo Beograd je bio bez snega !
Samo je kod RHMZS-a bilo jedno 40 centimetara snega ???
Ali sada je to dosta raskrceno od drveca pa je meriliste suprotno pravilima na cistini a trebalo bi da bude u senci ne na direktnom suncu !
Naravno da imam termometar i čudim se da ne kapirate kako funkcionišu sve aplikacije - vuku zvanične podatke od rhmzs. Ti podaci se obrađuju sa ostalim okolnim zemljama i na taj način se predviđa vreme.
Problem je rhmzs koji bukvalno izmišlja merenja, kako leti tako i zimi.