Sta da kazem :) uzivate da raspravljate uporedo na vise koloseka :)
Zar se ne moze pokrenuti tema oko npr maljutke ili tih brodica - na nekom drugom mestu - sve u jednu temu - aaa bwe :)
Pozdrav za Lanciu - videh da si mi poruku na prethodnoj strani ispravljao ali ne znam sta si menjao - ako se setis ti mi reci -
Nego hajde da dodam nesto
Oko 91-92 - okolina dubrovnika - Koliko god da je taj tenk bio savremen, neko spomenu hotelske uslove - e pa dole pola stvari nije radilo - Taj vod - intervetniiz 252-e koji je bio dole - pa tu nije bas sve radilo - to svakako, a sto se obucenosti posada tice - to necu ni da spominjem - slucaj kocenja rukama u panici kad se sediste sklopi, tj "padne" - sta da kazem, ili sto mi rece kolega - malac ispali granatu, zaustavi tenk i "zviz" - vise ga zivog nisu mogli vratiti u tenk.
Svakako je retka dobra obuka, a pogotovu da Vas pripremi za neke izuzetno stresne situacije - to kazem iz licnog iskustva jer sam pados i pilot - tenkovi mi nisu struka.
I svakako je tacno da su to bili stariji tenkovi - Morao bih da proverim sa kolegama koje godiste - svakako nisu bili nesto novo jer ih je u tom trenutku 252 imala vec neko vreme.
Pitao bih one koji znaju nekoga zaduzenog za razvoj M 84 sta mi mogu reci o tome - I sam se bavim razvoje a radio sam u namenskoj industriji - moze i na private - nije problem
Spel
PS Inace kolega sa foruma je bio komandir tenka, pa je dosta pisao o istom - ima tekstova o prelasku reke tenkovima - tzv savladjivanje vodene prepreke, maskiranju i slicno.
[Ovu poruku je menjao SpelingMistakes dana 22.08.2007. u 09:41 GMT+1]
www.armyinfoforum.org/
Vesti, izveštaji i analize o dostignućima i novim tehnologijama vezano za vojsku iz celog sveta plus rasprave, diskusije i jos mnogo toga.