imas na Stampinim kioscima da kupis mapu sa telefonima, adresama...svih 70 i nesto pumpi. Kosta oko 200din. Ako ti nije kasno do ponedeljka pogledacu kod mene, pa ti javim...
ako nabavis kartu javi, da ne saljem dzabe
Pozdrav,
vratio sam se sa puta: na autoputu do Nisa ima samo pumpa u Paracinu, a dalje na istok nema nijedne (navodno u Zajecaru pretacu iz boca u rezervoar ali nisam se uverio). Na pravcu kojim sam nameravao da idem i za isti sam i pitao, nema nijedne takve pumpe. Zahvaljujem se na odgovoru svakako.
pozdrav
Imas auto gas u Knjazevcu, na izlazu prema Zajecaru, a taj covek inace moj prijatelj drzi i par pumpi u Boru....ranije su bile Lukoil, sad ne znam tacno
Na samom autoputu postoji samo na OMV-u kod Batocine, i to iz pravca BG prema Nisu. I to je to. Za sve ostale moras se iskljucivati sa autoputa. Juzno od Nisa postoji jedna u Leskovcu, ali i nju je novi autoput "obisao", pa se mora iskljuciti sa autoputa na stari put ka Leskovcu.
Na OMW pumpi Lapovo-jug ( tako je zovu ) postoji gasna stanica sa vrlo kavlitetnim plinom. Ja živim na par kilometara od OMW-a tako da tu stalno tankam auto i stvarno sam zadovoljan kvalitetom plina.
Ko bude u prolazu neka svrati i uveri se u kvalitet, čistoću, ljubaznost osoblja i naravno evropske cene.
10.04.2005. u 18:09
Aleksandar Marković Part Time Freelance Journalist