Hvala svima na odgovorima, nisam mislio da cu kupiti bas omegu kad sam postavio one slike vec da hocu takav fazon, mada kako stvari stoje moracu malo da probijem budzet, pozdrav!
03.12.2004. u 11:59
Andreja Dulovic
Član broj: 14570 Poruke: 232 *.ppp-bg.sezampro.yu.
<little offtopic>
Ja sam pre par meseci bio kupio Sector boli glava (ne secam se koji model, bio je 100-150EUR), kad ono sutradan ja bacim oko na sat i vidim...Otpale kazaljke! Otisao sam do radnje, ovi se izvinjavaju, kao fabricka greska, dali mi pare nazad, nisu imali isti takav...A bas je bio jak sat ;)
<little offtopic>
Sve u svemu, kada kupujete sat, vazna je GARANCIJA!
Sa satovima ti je stvar kao i sa obucom. Ne mozes da kombinujes sve sa svim.Npr. Uz sako mozes da obuces i cipele i patike, zavisno sta nosis dole (na nogama), ali ako obuces elegantne pantalone, cipele i kosulju, ne mozes na ruku da stavis neki sportski ili fancy sat. Zakljucak: nije dovoljno imati samo jedan sat. Ja, naprimer, imam dva. Jedan je Fossil caleido (ili kaleido), koji sam kupio prose godine u avgustu u IPS - u u knezu, mada ga imas i u Bulevaru u BPM-u.Cena je bila 6.305 dinara, a i pored inflacije, cini mi se da je cena i dalje ista. Dobio sam garanciju dve godine i fabricku garanciju od 11 (!) godina! Sat je otporan na sve zivo i FENOMENALNO izgleda. Sat je analogni kvarcni i kao pozadinu ima display koji menja boje.Moj konkretno menja iz plave u crvenu, ali postoje i druge kombinacije.Sto znaci: mozes kad pozelis da imas jednu boju,a kad pozelis dsrugu.A ako ne mozes da se odlucis, stisnes dugme i on na scake dce sekunde ciklicno menja boju.Jeste malo tezi u odnosu na 90% drugih satova, ali se naviknes posle dva dana.A kad se izguli staklo ili metalna brezletna (mislim da se tako zove ova narukvica), odneses ga u servis u Cumicevom sokacetu i oni ga ispoliraju za 550 dinara i on bude kao nov. Drugi je Diesel, ne znam kako se zove, ali je malo sportski malo fancy, ali uzevsi u obzir cinjenicu da sam ga za tri meseca 2 puta nosio u servis, ne bih ga preporucio pa necu ni njegovu sliku moci da stavim, obzirom da je trenutno na popravci.
Posle ove duge ptice, zakljucak je sledeci: kupi dva sata od 80 - 100 eur umesto jednog od 200 i imaces uvek svez izgled, a i neces se smoriti od toga sto svaki dan na ruci gledas jedno te isto.Pozdrav.
P.S. Sat je trenutno pred poliranjem, tako da nije u najreprezentativnijem izdanju, tako da je slika u prilogu malo nemerodavna.Cisto da znas
Pozdrav.
Verujem da je tako nesto moguce. Na kraju krajeva, staklo je staklo, mada je ovo zvanicni fossil-ov servis.Nalazi se, kao sto rekoh u Cumicevom, ali ne odmah kad udjes sa leve strane; to je samo prodavnica, nego negde na spratu.Ne znam kako bih ti blize objasnio, ali sam uveren da ces ga lako naci.
Ako ćeš izuzetno kvalitetan, analogni, klasični muški ručni sat :
CORTEBERT ( švajcarski),
verovatno nije preskup.
Ja sam dobio jedan od oca za polazak u osnovnu školu (davnih godina, pre otprilike 40 god) i još radi perfektno, a rabljen je intenzivno.