Citat:
Danijel Krmar: @ptak
Mene čudi stepen nepismenosti dece i ljudi koji završavaju škole. Pa majku mu, moja prababa je završila samo 4 razreda osnovne, pa mogu da kažem da je bila pojam pismenosti za ove naraštaje koje završavaju i fakultete, a ne znaju da sastave prostoproširenu rečenicu.
Inače, sledeće je genijalno:
Barem se čovek kulturno zahvali

Stepen nepismenosti je jako visok iako su svima internet, tehnologija, mediji dostupni na svakom koraku....pa imas bre novinara spikera na TVu koji neznaju padeze jbt...sta onda reci, a to sto je tvoja baba bila pismenija verujm da je tako, jer danas pogledaj samo koliko njih ne zna kad se pise "jer" a kad "jel" pa tek onda negacije i glagoli i jos padezi, ma ajde tezak je ovaj Sprski jezik mnogo
Citat:
combuster: Ma nije to zbog toga sto je lik tupav nego je to sad fazon da se tako pise, kao u fazonu lenj sam da bi se smarao oko toga... To i one fore tipa mowim te i sl...
Ma jebo fazon kad niko ne moze skontati o cemu pises, a jos kad vidim ono W u recima smuci mi se...ili one obrunute reci tipa "mojne", "idem ciku", i sl.
Citat:
bachi: Ma donekle mogu da razumem, kada je reč o sms porukama, jer jeste smor voditi računa o malim i velikim slovima (lično vodim računa i tu, iako je smor), ali ne razumem što je problem stisnuti Shift i staviti tačku ili zarez.
Ma ajde to i da razumes, ali sto ne odkuca sva slova u postovima

? I ja vodim racuna...preslo u naviku
Mada lik je iz Tuzle, ali opet ne kontam odakle mu toliki problemi sa pravopisom ?
[Ovu poruku je menjao ptak 13. dana 14.09.2009. u 16:03 GMT+1]
Da bi bio genije moras biti bar malo lud. Covek koji je genije, a to ne zna, verovatno i
nije.