oce li biti nesto u Novom Sadu? zainteresovan sam poprilicno.
We've arranged a global civilization in which the most crucial elements profoundly
depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no
one understands science and technology. This is a prescription for disaster.
Carl Sagan
08.01.2005. u 20:16
Milan Andjelkovic NOC Project Manager, YUnet International Beograd
SuperModerator Član broj: 4476 Poruke: 3280 *.beogrid.net.
Za sada nije u planu ništa u Novom sadu, ali ko zna... što da ne... pogotovo ako se vi Novosadjani malo organizujete...
Današnje (jučerašnje) okupljanje je (pretpostavljam) završeno. Atmosfera je bila prilično dobra, bilo je i mod-ova (svih vrsta :D) i korisnika, čak je bilo i osoba ženskog pola :D
Slike će biti okačene sutra (danas), a mene iskreno mrzi da se sada bakćem sa svojim. Stefano je doneo i kameru kao što je rekao, pa se nadamo da će i videa biti.
Snimka ima mozda minut -dva,vidi ja to mogu da ukompresujem u real video,ili windows media format,pa da posaljem nekom na e mail da okaci ovde.
Mislim ne kompresovani fajl je ogroman,tako da je bolje da stavim kompresovan,mada ce i to biti cca 1 mb.
Sta ce biti za 5 meseci vise niko ne sme ni da predvidi,ali ako dozivimo 6-ti mesec vi cete biti nas nezamenjiv covek
09.01.2005. u 00:14
Milan Andjelkovic NOC Project Manager, YUnet International Beograd
SuperModerator Član broj: 4476 Poruke: 3280 *.beogrid.net.
evo ja se ovom prilikom javno izvinjavam gojku, sto sam ga optuzio da je lose nacrtao mapu do kule... ko me sisa, kad sam lud, pa sam dva puta kruzio dok nisam video znak "tvrdjave"