Primer br 2.
Jelo mi se jedno jutro maslac sa dzemom, kad ja u frizider a ono medjutim - nema dzema. Ok odem ja do prve prodavnice i uzmem neku omanju teglu pa jos domaceg dzema, reko aj da vidim te nase domace proizvode prirodne zdrave i kvalitetne kao sto kaze nas ministar. Dodjoh kuci i dok sam otvarao teglu vidim da jos na njoj pise i 100% prirodan. Uh tu se ja jos vise obradovah jer je dzem od mesavine sljiva, jabuka, dunja i visnji. Zagrizem prvo parce... i tu vec malo razocaranje u ukus. Ok ajde prezivecu, zagrizem drugo kad nesto KRC (!?). Iskpljunem ja ono polu-sazvakano iz usta kad ono kostica od visenje! <psovke>. Ok ajde, reko nasla se jedna zalutala, nastavim ja kad ono opet KRC!! Jos jedna kostica od visnje! Pogledam malo bolje kad ono dzem pun kostica od visnje!!!!! Ej bre pa de to ima?
Cekaj mozda ja nemam pravo da se bunim na to, lepo su napisali 100% prirodan? Kostice su prirodni deo visnje. Ok ako je to tako zasto onda nema kostica od sljiva i jabuka u tegli? Hm nesto se ovde neslaze...
I sta reci vise? Ah da podaci o proizvodu da se i vi ne za***ete ko ja:
Proizvod: Dzem Mesano Voce.
Proizvodjac: MEDICAL doo, Mionica.
Kad ga vidite u prodavnici - just skip it.
-I know UNIX, PASCAL, C, FORTRAN, COBOL, and nineteen other high-tech words.