Eto kako moze fino da se razgovara,cak i na srpskom forumu

Naravno da ne osudjujem nista,znam kakva je situacija u borilackom sportu i da je svaka reklama dobro dosla,ali ti je ovo jednostavno kontraproduktivno,kao sto si i sam primetio:
Citat:
pomislio sam da sam usamljen na forumu
Ja inace ne volim da ucestvujem u diskusijama ovog tipa,brzo se sve pretvori u pljuvacinu,pogotovu kad se umesaju nedozreli tipovi kojima su Japanci/Korejci/Izraelci/Kinezi itd isprali mozak,pa pocinju da se preganjaju ko je Ljubi dao 5. DAN i slicne gluposti.A bas na Hall Of Fame koji Ljuba organizuje dolaze vrhunski(al stvarno)majstori iz sveta borilackih vestina,nisam cuo nekog od njih da je pokrenuo pitanje Ljubinog 4,5,whatever DAN-a.
Nazalost,u Martial Arts svetu je doslo do onog-mala bara,puno krokodila,svi hoce da zarade lovu,a Japanci su tu najvise izvisili,pa se najvise i bune(naravno,preko svojih ispostava).Nedavno je bio Shimizu u Mariboru,drzao seminar,imao je isto toliko ucesnika kao i Ljuba u Ljubljani pre par meseci.S tim sto je kod Shimizua bilo puno mojih Slovenaca sa RA(isli malo da se podsete sta su nekad trenirali pre nego sto su kolektivno presli kod Ljube).
Duga je to prica,sujeta i lova su napravili pichvajz u tom svetu i ne isplati se ulaziti u praznu raspravu oko toga.Ja znam sta ja volim:dobar trening kod dobrog majstora,mokar kimono(a pre neki dan mi je i hakama bila mokra,mozes misliti kako je to izgledalo

),posle toga svi na pivce i zezanje i to je to.Nema tu potrebe za mnogo filozofije.Moj imenjak

Morihei Ueshiba je rekao dve stvari(ako je verovati biografima):
1.Kad god se pokrenem,to je aikido(na pitanje sta je to aikido)
2.Ovaj starac mora jos mnogo da uci(poslednje reci pred smrt)
i mislim da je u tome cela sustina,ne bih ja tu nista menj`o(neka me pravoverne izvorne aikidoke isprave ako sam oskrnavio o`sensei-ove reci)
I za kraj-kad dodjem u Srbiju pa navratim u V.Gradiste,svraticu na trening

.Poziv je otvoren naravno za sve koji hoce da se malo izbacakaju u
http://www.aikido-ptuj.si/
Pozz
Mio papa' dice che ogni uomo ha tre misure:
altezza, larghezza e lunghezza