E, ovaj ,drago mi je da smo pokrenuli ovu temu...
Pa ja zapravo imam cudnu istoriju sto se tice slusanja peppers-a.Proslog leta sam bio skoro 5 nedelja na moru i pre nego sto sam krenuo nisam imao vremena te sam na brzaka snimio taj cd jer mi se svidjala jedna pesma mislim da je bila Venice Queen.I onda sam na moru slusao samo to jer nisam imao nista drugo,rec je o albumu by the way.I njihova muzika mi se izuzetno dopala.Naravno znao sam za njine poznate pesme californiacation,other side,...E onda kad sam se vratio kuci i nabavio sve sto su ikada snimili zakljucio sam da je njihova muzika strava posebno albumi blood,sugar,sex,magik i californiacation i one hot minute.
A jeste li gledali koncert Live at Slane Castle?Ja sam kupio njin dvd greatest videos i ima tamo iza scene sa california tour i stvarno su strava.
Ja sam mislio da pravim neki fan site al nemam znanje...Nesto sam probao al nije to na dobro izaslo.Trebalo bi da dodju,nismo mi na kraju sveta,al dok se ovi nasi dogovore ko ce da ih ugosti, oni ce vec da odu u zasluzenu penziju...Ja ne znam neki njihov europe tour,jel to bilo nekada?
A da li neko ima knjigu autobiografija Anthony Kiedis,ja sam trazio u Knez Mihajlovoj svuda al nema...
AdvancedMicroDevices=AMD