nisam kupio a nisam hteo da se cenkam jer ovaj nije hteo da ide ispod 200€
prvo sto videh jeste izgreban zadnji menjac, zatim izgreban ram (na vise emsta), pa cak izgrebana guvernala kod levog menjaca
tako nesto nisam ocekivao od bajsa u extra stanju
kad sam menjao brzine u voznji zaglavio se menjac, mada mislim da je krivica do mene...posle opet provozah, u pocetku su se glasnije menjale brzine a posle kako treba (a brzine nisam odma' menjao vec posle 3-5 okreta pedala)
tockovi su nacentrirani, gume na izgled citave, paknovi citavi, kocnice (na kojima pise Touring, ovako se ne pise Deore) dobro koce mada sam ocekivao da ce me zaustaviti u mestu (kao sto mi je uspelo prosle godine sa dobro nastelovanim biciklom)
na sajlama pise SIS, sad ne znam kako stoje stvari sa sajlama sto se opreme tice (da ji kod svih klasa ista sajla ili za svaku klasu idu odgovarajuce sajle)
ram je ALU 70x0,ako dobro upamtih (x je cifra koju ne upamtih) i primetih malu rdju napred (a kaze mi tip da je nemoguce, da aluminijum ne rdja)
sam bicikl je star oko godinu i po dana, kako mi rece vlasnik, mada meni deluje starije
vlasnikov cale ga je vozikao po potrebi po gradu, mada je u boljem stanju sto se ogrebotina tice bio moj prethodni bajs a koji sam vozio svuda pomalo (NBG i BG ulice, autoput, Ada, offroad u blizini)
najzalije mi je sto se lik iscimao iz NSa mada je imao neka posla u BGu
ovo mi je za nauk da ubuduce trazim detaljnije slike, da znam da li da se uopste cimamo prodavac i ja
suspenzija: nesto ih ne gotivim
velicina rama: pazi' kad mi je ovo odgovarajuca velicina mada jeste nezgodan
p.s. vidim ja da cu u petak da lutam po gradu da bih kupio bajs... znam da je sada kasno sto se cena tice al ranije nisam mogao

ima ande za mene, mozda u subotu kupim dobar polovnjak
[Ovu poruku je menjao momsab dana 30.05.2006. u 13:13 GMT+1]
Žena u krevetu i vino na stolu nikako ne smeju da čekaju. Jer, vino se greje a žena hladi.
-vinolog