Citat:
darko: Profil -> 17.12.1986. Tacno sam znao koje si godiste jer nesto ovako samo neko od 18 god da kaze. Imas li dozvolu uopste? Kad si polozio, pre 2 meseca pa si nakupio silno iskustvo? Daj covece spusti se malo na zemlju.
Citat:
Nikola_BGD: E darko

Preduhitrio si me vec

Upravo sam to hteo da napisem a zbog takvih klinaca se i gine i to na veliko po bg-u. Nego sad je on pametan i extra vozac zato sto ima muda da prodje kroz svaku raskrsnicu. Zapravo on kaze da ima muda sto njega svrstava u dobre vozace, a nas sto prikocimo pred raskrsnicu u lose. A koliko ima godina ? 19. Sto smao dokazuje moju gornju tvrdnju da su ti klinci sve napaljene lozane koji za sebe tvrde da su najbolji vozaci koje poznaju.
Kad citam ono sto si postovao, kapiram da jos spadas u one vozace koji ni na tren ne smeju da odvoje oko od puta ispred sebe jer se plase da ce u nesto da udare. Pa nisi valjda toliko retardiran da dok kreces prethodno bacis oko kako se krece onaj ispred tebe. Ne moras da buljis u semafor. Po tvojoj logici neces videti gde ti je rucica menjaca da krenes, jer si gledao u semafor.
A i ako auto ispred tebe trokira, ipak se krece. A auto koji stoji dok na njega dodje red, pa tek onda pocne krece uz trokiranje, svakako jos vise smeta nego onaj sto trokira ali se krece vec.
Problem je sto nasi vozaci vole da cackaju nos, drndaju radio, gledaju ribe na pesackom, telefoniraju, citaju novine, nesto trece ili su naprosto lenji. Pa krecu kad vide da je kreno onaj ispred njih ili kad im svira onaj otpozadi. Srbija, sta ces.
Prvo da odgovorim darku.. Sa svojih 18 godina sam presao 'dovoljno' kilometara po gradu (chitaj oko 25000 km), da znam da ne treba da usporavam na raskrsnici kad mi je zeleno. Bas zbog tih indijana koji ne gledaju semafor.. pogled pre ulaska u raskrsnicu

Vozim svaki dan po gradu i vidjam svasta. Preko dana ne prelazim ni ogranichenja ni nista.. ma sta se ja vama, iskusnim vozachima pravdam ..
E sad nikola.. Zbog ovakvih kao ja se gine?? Za svoj mali staz vozaca (sa vozackom), sam video da bas 'iskusni' i stariji 'vozaci' prave sranja oko mene, i da ne znaju da voze na uzbrdicama i ostalim banalnostima.. tako da o tome da se zbog ovakvih kao ja gine.. neka.. ostavi tu pricu za klince iz kraja.
Ja napaljena lozana? hehehe.. eh prijatelju.. nemas ti pojma sta pricas.. al dobro.. ne kazem da nema lozana.. daleko od toga.. na svakom semaforu posle 23h, mozete videti indijance koji bi da se trkaju i sl. Mene to ne zanima, bas zato sto nemam nesto mnogo jak auto, a i zato sto gorivo nije bas jeftino..
E sad.. najludji deo..
Citat:
Kad citam ono sto si postovao, kapiram da jos spadas u one vozace koji ni na tren ne smeju da odvoje oko od puta ispred sebe jer se plase da ce u nesto da udare. Pa nisi valjda toliko retardiran da dok kreces prethodno bacis oko kako se krece onaj ispred tebe. Ne moras da buljis u semafor. Po tvojoj logici neces videti gde ti je rucica menjaca da krenes, jer si gledao u semafor.
Lose kapiras. Ja
nikad nisam imao taj trip da samo gledam napred i nigde drugde.. da me muzika u voznji zbunjuje.. i sl. hehe..
Ne buljim u samo u semafor niti bilo gde.. nego gledam sve, vidim sve i pratim saobracaj.
Ali najludje je (ako sam dobro shvatio), je da moram da pogledam gde mi je rucica menjaca kad krecem???? HAHAHAHAHAHAHAHAHA.. toliko o tebi i tvojoj voznji.
Ti moras da pogledas gde ti je rucica menjaca kad kreces?
E to sam i mislio.. ne znaju ljudi gde im je menjac.. u kojoj je brzini.. niti dal treba da im volan stoji pravo.. imaju vozacke po 4-5.. ma i 10 godina, a ovamo prosipaju mudrosti..
E i da.. ja nikad do sad.. za svojih 25000 km, nisam izazvao ni jedno naglo kocenje, niti bilo kakav udes ili ne daj boze, nesrecu.
Da volim da ponekad da vozim agresivnije.. volim. i to ne krijem. Podrazumeva se da sam tad sam u kolima, sa pojasom zakacenim..i naravno, da nije 11 ujutru, nego sitni sati posle ponoci.
Aj sad ono.. "brzine idu u H.."