heh ma muke
Stolex - ako ti je za utehu VOIP i meni stize raskupusan

Sta li mu je toliko tu zanimljivo!
A sto se postara tice - nemam reci! Mrzi on mene mrzim ja njega, a sve je pocelo tako sto mi ama BAS nista sto je trebalo da stize na vrata nije stizalo. A ostalim komsijama sa kojima je o.k. i racune donosio na vrata. Idiot meni sve ubaci u sanduce. Ja goooodinama oci nisam video svom postaru. Narucim cekove - mora da ih donese na vrata, a on ostavi cedulju u sanducetu da odem da uzmem iz poste. Vecito odgovori 'nikoga nije bilo kod kuce' - a upravo je suprotno!
Dok mi par puta nisu bili hitni cekovi i podivljam i zovem postu da prijavim postara:
Ivane deo za tebe za deo gde kazes: "+ poostravanjem kazni za nepropisno obavljanje posla.". Ovde bi verovatno trebalo da sef sefu poostri kaznu!
Kaze meni tamo neki sef kako o.k. razume on to i pocne da brani postara i da mi predlog da ja pitam licno postara zasto mi on ne donosi preporucene posiljke na vrata - odgovor mi je po meni bio logican - KAKO kada ne mogu ni da ga vidim.
On kaze da ce da zapise prijavu za njega a od mene Hehe trazi moju adresu. Ja odbijem da mu je dam - a on mi kaze kako je to 100% diskretno i kako je to samo u cilju da oni provere postara i moje posiljke da li mi stizu pa ce da me pozovu za neki dan!
Kazem ja da necu da mu dam adresu, i na tome ostane, a posle se predomislim i pozovem ga ponovo i dam mu adresu (razmisljam sta moze da mi naudi - da prestanu da mi stizu posiljke hehe).
Sta se desilo - eto ga postar sledeceg dana na mojim vratima, - kaze neko me je od Vas prijavio (toliko o diskreciji 100%) - ja kazem jeste jasam i imali smo vrlo 'prijatan' razgovor.
Od tada mrzim ja njega i on mene - ja njega maltretirao jedno vreme tako sto sam narucivao sveeee sto je moglo da se naruci sa neta postom, a on mene maltretirao verovatno tako sto mi 90% toga nije doneo, ali... Hehe a kreten tvrdoglav pa kada imam vise poste nagura u sanduce ono sto nije za ruke a donese na vrata samo ono sto mora - mislim sta reci - ali ako bar se cesto muci da gura

To je moje iskustvo - i bas su mu POOSTRILI kaznu nema sta!
Ma nema bre, ovde dok ti se on ne nasmeje na vratima, a ti mu das 100 kinte za to sto on 'samo radi svoj posao' i doneo ti ono sto je trebalo da donese...
uh koliko sam ja besan na njega pa to je strasno!
Uh sada mi je lakse