Citat:
r0dfx: Evo malo odmora, ovako novine su sto sada zna da pliva, malo pre sto sam rekao da se tesko vozi motor je razlog zato sto ucis da vozis svaki tip vozila(motor, auto, avion) sto vise vozis i napredujes u misijama to je bolja kontrola i vise finti mozes da pravis, moj ortak je igra na 1.7ghz 512rama i sa Gforce 2 mx 400 valjda sa 64 rama tako da nije frka naravno primecuje se razlika u odnosu na moju 6600:) E i da imas sada neku foru sa sprejem da obelezavas svoju teritoriju, necu da vam, pricam radnju jel mislim da je to glupo pokvarice vam dozivljaj!!! Nisam jos uvek nasao garazu koja budzi vozila, i suvise sam sada sitan (odmah me prebiju) da bih uzeo neko nabudzeno vozilo!! Mozes da se tetoviras, ides u teretanu odavezno, jel zavisi koliko mozes dugo da sprintas; i da u kazinu igras blackjack ili u narodu kako se kaze 21! Malo samo da jedem i natrag na igranjeeeeeee!
P.S. U sledecem javljanju screenshot-ovi!
Citat:
Sasa A: Zahtjevan nije. Ja sam je pogrenuo na 1GHz i sa GeForce2 i ne šteka.
igrao sam je jedno pola sata i jedina zamjerka je loše urađenja kamara. Teško se navići.
POZ svima ,igra je znachi , strava. Vec 2 dana ne izlazim iz kuce :)
Nego r0dfx i Sasa A , kako ste mogli na geforce2 , kad nema pixel shader ??
Chitao sam na jednom stranom forumu da ne moze da se igra na starijim grafickim karticama (i pisalo je bash GeForce 2 , Ge Force 4 MX i blabla josh kojih)
Stvarno ne razumem .!!!
A man can be an artist, in anything - food, whatever.It depends on how good he is at in.
My art is dead.I'm about to paint master-piece.
/-
Moji site-ovi.:
editONLY.net |ReviewTemple.co.cc