Citat:
MileG: Svabe su ubice za auta! Japanci, francuzi, italijani i slicni su daleko ispod.
sorry, mileg ali ovo nisam razumjeo: "Svabe su ubice za auta", ako mislis da su njemacka auta, the best- nisu (vise)... ako mislis da su po snazi "ubojice", mmh relativno. jesu dosta ucinili na tome, nema vise onih mersedesa sa 72 ks... ali ima tu jos uvijek konkurencije. npr. clio sa 3.0 v6 motorom (iz lagune), gdje je tu npr. vw polo ? ja samo kazem, da sto se kvalitete tice, japanci su tu daleko No.1 ! za kraj da pojasnim zbog cega sam odan peugeot-ima (do sada 309,405,406,605, ako bog da ubuduce 607), relativno solidna auta, imaju stil i "dusu", relativno jeftini, i ponajbolja serijska oprema. znaci za male novce, dobro auto. "svabe" necu jer zivim u njemackoj, a kada vidim exyugovice i turke u mercedesu ili bmw-u, povracami se (znas ono hawaika kosulja, otvorena do pupka, dlake se crne, a zlatni lancic svijetluca); a osim toga preskupi su za ono sto nude. japanci i korejci jos uvijek nemaju (po meni) estetiku, nazalost. ali alfa je stvarno za***, to ce te skuziti najkasnije kada kupite jednu...
za jednu gusjenicu, to je kraj... a za ostatak svijeta leptir...