Citat:
bakara: @tweeester
Daj napisi jos detalja, sta si kupio, koliko si platio...sta si jos menjao, znas li cene jos nekih delova, koliko trosi?
Ajde bas me zanima...
Bas kad si zapeo

... Auto je od mojih matoraca (ja vozim nesto matorije) ali sam ga tom prilikom vozio kod majstora jer je poceo da se gusi na autoputu (ipak se dokotrljao do BG-a), zamenili smo samo filter za vazduh i filter za benzin (koji je verovatno bio uzrok jer je menjan ko zna kad, pun mulja i kojecega), posle je isao k'o bombona.
Inace, za auto imam samo reci hvale, kupili su ga pre neku godinu sa 150.000 (1.5 gls '9

, prosto je neverovatno kako ide i kako je utegnut nakon toliko vremena na srpskim putevima (nije uvoz). Potrosnja je nesto veca (oko 8 na otvorenom, pri 120 ili nesto jace) - mada je mene kadet mozda navikao na potrosnju od 5-6 litara pa nisam merodavan. Voze ga tri vozaca od kojih su jedan moja keva a drugi napaljeni burazer (ne zna se ko je gori) tako da me ne cudi da je konacno pre par meseci poceo da trosi ulje (verovatno karike ili gumice ventila).
Od delova, sad se secam, taj filter za vazduh je bio 900 din (sto mozda jeste malo skuplje) i filter za benzin je bio 800 din (sto nije skupo s obzirom da je onaj metalni, sa navojima, koji se srafi na dovod goriva). Znam jos da je protokomer oko 250 E ali nije bilo potrebe menjati ga jos uvek. Drugo ne znam nista jer nista nisu ni menjali za recimo 3 godine od kad ga imaju ... (setih se ... prekidac za spustanje prozora je otisao)
Sve u svemu, ja bih to posedovao ... ali nazalost ima precih stvari

<< tko leti vrijedi, tko ne leti ne vrijedi >>