Ja sam konkretno bio u Balciku, 8 km od Albene i 20 od Zlatnih Pjasca, ali smo iznajmili auto, pa smo isli svuda redom. Iako pricaju i prave bauk da su Zlatni Pjasci ekskluzivni i da je tamo prelepo, nisma odusevljen. Ipak mi se vise svidja Albena. Pravo turisticko mesto, prave plaze, kakve treba da budu... Duz lanca tih hotela, tj. duz cele plaze, koja je duga, mislim oko 5 km, postavljeno je 5 reda suncobrana i 3 reda suncobrana sa lezaljkama, koji su uz plazu. Kamicka nema nigde, sam pesak (nekome dobro, a nekome ne)! Svakog jutra, prolazi ona mala masina, koja ravnja pesak izmedju tih redova, pod pravom linijom i onda kao da si dosao na tepih. Zaista fantasticno. Izanjmljivanje samih suncobrana je 5 leva, a suncobrana sa dve lezaljke 18 - bar je tkao bilo prosle. Plaza je ogromna. Sto se tice hotela, veoma su dobri, uredno "poredjani", ali ne znam cene, jer nisam bio u njima. Bazena ima dosta, koji se nalaze maltene uz plazu, tako da to nije problem (sto se nas tice, jer smo vise voleli kupati se u bazenu, nego u moru :) Cene su za nijansu vise, nego u Balciku (jer je ipak ekskluzivnije i bolje turisticko mesto), tako da se otprilike poklapa sa cenma kod nas, mada zavisno od toga na sta gledas. Ima dosta jeftinijih stvari nego kod nas, a ne toliko skupljih. Kada bih ponovo isao, a idem verovatno i ove godine, isao bih tamo, definitno, iako sam do prosle godine mislio da je tamo veoma trulo i dosadno. Mada, isli smo nas 40 iz mog mesta i 40 iz drugog, jer je bilo u sklopu KUD-a, tako da je bilo feeenomenalno. Neces se pokajati, sigurno, samo nemoj ici sam, vec sa nekim ko ti odgovara. Jer ipak je najvaznije drustvo, a u koje mesto ides... i nije bas toliko bitno!!
Ako te zanima jos nesto, sto sam zaboravio da kazem, pitaj. Pozz...
Moja 500-ta poruka
Ma gde ti ja znam da se potpisujem preko tastature!! D'OH!!