vladd
Član broj: 37217 Poruke: 12060 *.ptt.yu.
|
Mozda me je teze shvatiti, jer ne robujem ja predrasudama, nego svi koji "gledaju" sve ostale, pa kud svi turci...
Najbolji dokaz je sto nigde nisam spomenuo ni mislio na sigurnost plinskog uredjaja, vec na sigurnost krsa koji se vozi, sa ili bez plina, sa losim trapom kocnicama, a sudar u kecu ili golfu..., nazalost pogledajte novine, tesko da neko prezivi, sa ili bez plina.
Onaj ko ugradi plin u auto od 50-70 hiljada evra, njegova stvar, ako mu treba, on je vec BEZBEDAN, ne naravno samo finansijski, vec u doticnoj limuzini.
To sto nemam plin, nije stvar predrasude, vec racunice. Sa kolicinom kilometara koju prelazim, "isplatilo" bise (sekvencijalni, naravno) tek posle preko dve godine. A dotle, mozda i ostanem bez auta. Znaci bacena para.
A ako iskrsne duzi put, poslovno, ionako je sve placeno, benzin, ruckovi, pa..
I dalje ne bih da poredim taxi, prevoznike ili da padam u trans i "dosetim" se sirotog poljoprivrednika, koji ima traktor, beneficiranu naftu, i "ode" cena dizelasa u nebo.
BTW, nisam sreo poljoprivrednika, koji ima manje para od mene. Nemam plac, kucu, zivim na spratu, mogu travnjak da obradjujem.
A u prilog mom, slabo shvacenom odnosu prema saobracaju, stize i srecni pocetnik, sa svezom limuzinom, spreman za cukanja.
Moj savet mu je da ne vezba parkuranje pored nekog skupog BMW-a ili sl, posto ce ga srecni vlasnik, za ogrebotinu, iseliti iz kuce. :) Prisustvovao sam udesu na Brankovom mostu, Lada otpozadi u E220, "srecni stedisa" je skupljao 4500 evra. STA LI JE TEK MOGAO DA VOZI, MOZDA NESTO SA BOLJIM KOCNICAMA....
Poz.
|