Pre svega drago mi je da ima ljudi kao sto ste vi da mi pomognete. Ponekad se pitam sta bih bez ES :-)
Svestan sam ja toga da nista vise nece trajati 30 god.
Hvala za preporuku ugradne ploce, a i vec sam odsacovao onaj LG friz koji si mi preporucio.
E, sada pitanje cemu sluze ventilatori u ugradnim rernama. Jedan prodavac mi je rekao da se brze pece sa njim, a cini mi se da sam procitao da on sluzi da izbaci dim iz rerne ili tako nesto...
*Znaci mislis da se ugradna ploca Gorenje sa opravdanjem skuplja za 10000 u odnosu na Zanussi koja kosta 18ooo.
Iznenadio sam se kada sam video da Gorenje sa prekidacima odozgo kosta 27000, a AEG digitalna 29000!
Pomislio sam u sebi jeb.. te da li je ovo moguce. Sigurno je materijal bolji ili sta vec.
Mada kada pomislim da zena treba da se ubije dok ocisti oko prekidaca koji su odozgo (gorenje) cini mi se da digitalna dodje nekako bolje resenje. Plus sto na dig. moze da se podesi i povrsina koja greje.
*Rerna mi i nije nesto posebno bitna, ali kada je kupujem moram da razmisljam i o njoj. Za dig. sigurno nemam novac, ali i da imam ne bih je uzeo jer mi slabo pecemo. Ali opet neki savet bi dobro dosao.
*Frizider konbinovani LG Frost je definitivno po mojoj meri gledajuci spolja, za ono sto je unutra nisam strucan :-)
On u Negotinu kosta oko 370 eura. Mozda je veci od ovog sto si ti rekao. On je od 300 litara
*Sta to znaci da je friz samo otapajuci, a ne pravi led ni u zamrzivacu, sta onda otapa? :-)
*Ne znam, plasi me ta marka Beko, nekako nisam cuo za nju. Znas, ipak Ariston, Samsung, Gorenje bar ih ima na reklami :-) Da je jeftiniji, jeste.
Ali kada sam otvorio jedan friz Beko, posle LG nekako mi izgleda siromasno, zar ne?
*Asiprator mora da bude kaminski, tako je osmisljena kuhinja koja je vec napravljene. Gorenje ima neki model od 60 cm i kosta oko 12-13 hiljada. Osim Gorenja nisam video nista drugo u rukama, ali i ostale firme imaju u svojoj ponudi cak i mnogo lepse modele.
Da li je neko ima kuci kaminski aspirator i da li je bolji od obicnog ili samo lepsi?
Toliko od mene za sada.
PUCAJTE!
Pozdrav
ivc@