Evo pre svega molim moderatore (supermoderatore, tehničke konsultante i administratore
) da ne zaključavaju ovu temu, jer nije "jedna od onih", već hoću da vam kažem kako se jedino može doći do EliteSecurity majica.
Pošto sam video da ste napravili 10ak tema sa pitanjem "Kad će te ES majice?", "Gde su te ES majice?", a u suštini niko ništa ne radi povodom toga, malo sam probrljao po netu i na jednom od mojih omiljenih sajtova sam naleteo na sledeći
thread (vredi pročitati celog).
Znači jedini način da se dođe do ES majica je da neko uleti sa kešom, kao što su to uradili momci sa Gentoo-Srbija, odnosno onaj jedan momak, z10n. Znači uleti neko sa 10000 dinara (ili 5000 za početak), napravi 20 (odnosno 10) majica (500 din izađe majica na kraju), i lepo u ovoj temi da detalje kako kupiti istu. Jeste da je to rizik da pukne tih par (pari) hiljada dinara ako se majice ne prodaju (IMHO, majice bi "planule" u kratkom vremenskom roku), ali to je jedini način da se nešto organizuje.
Ako se neko odluči da iskešira ovo, a ne zna gde da odradi majice, neka mi se javi na PP i daću mu kontakt od lika koji je radio Gentoo-Srbija majice. Kad smo već kod tih majica, oni su radili na Polo modelima, a to izgleda ovako:
bela i
crna. Uživajte
P.S. Ako neko bude pravio majice nek pravi bar i XXL, a ne ko ovi sa pomenutog sajta - samo L i XL
P.P.S. Ako moderatori hoće da topuju ovu temu, nemam ništa protiv
Laravel Srbija.
[NE PRUŽAM PODRŠKU ZA PHP PREKO PRIVATNIH PORUKA!]