Imam ja :) 323F, '91. Motor 1.6 16V, karburatorski. Već je bio ugrađen plin (brc + boca od 80l). Prešao sam do sada 6000 km (imam je od maja ove godine). Nema servo, nema ABS, nema kožu, nema klimu.... Svakoga dana minimum 30 km po gradu (B.Brdo - Novi Beograd: posao, šta ćeš... :)), skoro svakog vikenda idem negde van grada (Novi Sad, KG, Zlatibor...). Platio sam je 2k€. Čim sam je kupio, promenio sam prednje gume (bile su nove Wintere, stavio sam intermediate Sava Perfecta), prednje diskove i pločice, kaiševe, filtre i svećice, ulje u motoru i menjaču. Cenovnik delova izgleda ovako:
Zupčasti kaiš - 1900 din.
Kaiš za alternator - 500 din.
Filter za vazduh - 1400 din.
Filter za ulje - 600 din.
Filter za gorivo - 250 din.
NGK svećice - 320 din/kom.
Ulje elf sport tx 15w40 mineralno - 340 din/l, ide 5,5 l
Ulje za menjač elf (ne znam oznaku) 220 din/l ide 6l
Diskovi - 3000 din/kom.
Pločice - 1600 din/par
Gume Sava Perfecta 185/90R14 - 8200 din obe, sa montažom (ovo nisu standardne gume za nju, malo su "veće")
Cene po oglasima su prilično šarene (za domaće tablice), idu od 2300-4000€ za ovaj model 323F (Astina/BG) koji se proizvodio od 1988. do 1994. godine, u zavisnosti od toga kako je auto očuvan i kakvom opremom raspolaže, mada mislim da su date bez blage veze sa mozgom. Ukoliko hoćeš 1.6 karburatorski motor, takav auto u perfektnom stanju vredi plafon 2500€. Pod uslovom da sve na njemu radi savršeno. Kod mene ne radi otključavanje prtljažnika spolja (brava je bila zeznuta) i room light (neko ko je nekada instalirao alarm se malo igrao :()
Ukoliko je limarija u lošem stanju, takav auto ne vredi kupovati. Obavezno pre kupovine proveri stanje trapa/homokinetičkih zglobova, to mora da bude savršeno. Mogu na pp da ti pošaljem adresu izuzetno korektnog servisa koji će ti lepo proveriti auto (ono što ne možeš sam da vidiš).
Pro: Iako vremešan, ovaj auto je poprilično sexy (popup lights) i strašno lepo se vozi. Servo zna da nedostaje ponekad pri parkiranju (laka je na volanu, ali mora poprilično da se mota). Originalna elektronika i elektrika je perfektrno urađena, (rade svi podizači i centralna brava posle 15 godina). Auto je startan poprilično, i umereno bučan. Pouzdan auto koji te (uz redovno održavanje) neće ostaviti na putu. Održavanje se svodi uglavnom na redovan servis. Ekonomičan sa stanovišta potrošnje goriva (ako izuzmemo BG špic kad se potrošnja meri po satu a ne po km): 7-9 l /100 km.
Contra: Neki (novi) delovi su extremno skupi: štop lampa je 12000. din, prednji žmigavci (oni u braniku) 3400 din. Homokinetički zglobovi moraju da se kontrolišu redovno, najbolje pri zameni ulja (na 5000 km), naročito ako voliš oštru vožnju. Potrošnja zna da se popne i na 12l gasa u gradu. Ne postoje airbagovi kao oprema, samo 1.8 modeli imaju ABS. Mali broj normalnih servisa. Nepregledna pozadi. ECU zna da se zbuni "kvalitetom" našeg goriva, što ponekad zna da se ogleda u oscilaciji ler gasa.
Englezi imaju odličan sajt
www.popuplights.co.uk, posvećen baš ovom automobilu.
Ako te još nešto zanima pitaj.