Potrosnja i detonacije su samo deo problema. Drugi deo se odnosi na to kako ce kompjuter motora koji se nalazi u tvom vozilu i oji je novije generacije, reagovati na krive signale sa lambda sonde, protokomera i MAP-a, kada stavis klasican sistem bez regulacije. Takodje veoma bitna stvar, na koju mnogi ne obracaju paznju prilikom ugradnje plina, noseni samo zeljom da prodju sto jeftinije, je ta da je kod klasicnog manuelnog sistema veoma tesko (citaj nemoguce) napraviti idealan odnos goriva i vazuha. Sta se desava kada ovo nije odradjeno kako treba, a sto ce se desiti kod manuelnog sistema sigurno, je to da ce u odredjenim rezimima rada motor ostajati sa prebogatom ili presiromasnom smesom. Kao jedan od najbolnijih po vlasnika automobila, je problem presiromasne smese kada moze doci do detonacije u usisnoj grani (samim tim i do ostecenja protokomera, klapne ili usisne grane), do pregorevanja ventila u glavi motora prilikom duze voznje na siromasnoj smesi (ovo se vrlo cesto desava, posto klasican benzin pored ostalog i hladi celo ventila, dok LPG to ne cini, a tesko se primeti posto vozilo na granicno siromasnoj smesi ide odlicno, ali su temperature sagorevanja preko dozvoljenih). ITD.....
I sada kad sve ovo uzmes u obzir (naravno imaj u glavi cene delova koji mogu da stradaju: protokomer orginal 180eur, jedan ventil ~25eur, obrada glave ~70eur, rad majstora ~100eur), ti vidi koliko ti se isplati da radis jeftinije.
Ni sistem koji pominjes ti ne garantuje 100% zastitu od ovih problema, ali svakako smanjuje rizik. Mislim da je dovoljno da bacis oko na ono sto imas od struje ispod haube, pa da ti bude jasno da ako je svaba bacio koju hiljadu evra na elektroniku ubrizgavanja tog motora, on to nije uradio bez veze, a ti bi sad da sve to zajebes (ECU, MAP,MAF,TPS,LAMBDA,EGR,IAT,CTS....) i da se vozis na plin za
[email protected]
NARAVNO DA MOZE, TO CE CAK I PO TEBI DA RADI OK, MOZDA AKO DOBRO UPARE ISPARIVAC I MESAC IMA I DA TROSI OK (RECI CE MNOGI DOMACI VELIKI MAJSTORI PLINADZIJE (INACE DOSKORASNJI POSLASTICARI, PEKARI, BRAVARI, TAKSISTI, ...), ALI SAM JA ONDA DZABA PISAO SVE OVO.
Pozdrav,
P.S. Nisam zeleo da uvredim majstore koji ugradjuju plinske uredjaje i zaista znaju sta rade (stekao sam uisak da su vrlo retki).