Pored svih ovih prica, treba da prestanemo da jedemo. Zdravije je sigurno.

Meni se pre par godinica desila neocekivana kupovina. Udjem u prodavnicu, kupim pakovanje caja (nana, cini mi se), dodjem kuci i vidim sa bocne strane, izmedju kartonske ambalaze i celofana u koji je upakovana kutija, lepo se migolji gomila sitnih crvica. Izlegli se mali, pa duskaju li djuskaju, onako stisnuti. Odem do prodavnice, prijavim "slucaj". prodavacica, bez trunke zbunjenosti:"Pa sta?" Nisam hteo da se raspravljam, trazio sam novac nazad, dobio ga i otisao. Do dana danasnjeg ne znam sta se desilo sa tom "obogacenom" mesavinom, a bas me zanima.

Inace sve ovo su normalne pojave, koje ce se tesko izbeci i pored svih tehnocko tehnoloskih mera koje se preduzimaju(hasap i sl.).
Koliko se secam, prema nekim propisima, evropskim valjda, u proizvodu namenjenu ljudima, ne sme da bude vise od 7 delova insekata.
Od tudjih slucjeva u skorije vreme, secam se zene(u HR) koja je kupila cokoladu sa celim lesnjacima u kojima su takodje bili crvici(imam negde sliku), kao i emisije u ponedeljak na rts-u o ishrani, gde neki lik ima zadatak da za obroke jede samo hranu u meku. Prilikom jednog obroka, nalazi poprilicno veliku zensku dlaku.