rovaccccc
Član broj: 315350 Poruke: 2340
|
kasnim sa odgovorom,nisam bio tu,u BiH znaci katastrofa,nit gdje imas procitat nesto konkretno ko covjek,nit ti prodavci znaju objasnit sto te zanima,sve sto sam naucio to je sa stranih stranica foruma itd,ovaj vas forum je jedno od mjesta gdje sam citao kao i forum hr,hrvatski sajt klima centar radi sve cetiri ova proizvodjaca i odgovaraju redovno na mailove sa raznim mojim pitanjima,a sto se tice mits heavy u bih vjerujem da ne znaju ni da to postoji :-),ali nisam o njima dobro ni procitao bogzna.
Sto se tice Fujitsu u bih ja zivim kod tuzle i niko ovdje ne radi to,ovdje se prodaje lg beko itd,kao sad nesto telix pocinje ugradjivat mits ali samo one jeftine modele mislim imaju,ja sam po fujitsu isao u mostar na drugu stranu drzave,dole ima par firmi koji rade fujitsu,i imaju jako dobru cijenu,iako mi servis nebi bio blizu odlucio sam se za nju,jer osim dobre cijene nocria je u cijelom svijetu priznata kao pouzdan uredjaj,a i predugo je na trzistu tako da vjerujem da iako je bilo kakvih mana vjerujem da su rijesene za ove godine,znam tipa koji ima nocriu 6 godina i kaze da nikad ni freona nije zafalilo,sve je to uticalo pri odabiru,na uredjaj nisam cekao nista otisao i kupio,imaju na lageru sve,nocria 14 platio 1900KM (oko 950 €),12ltca kosta nesto slicno,12 leca oko 1300KM(650€).
|