Koliko lupetanja i gluposti ovde moze da se procita strasno, dakle imam Fiat Bravo 2001 1.2 16V sa svom opremom koja se tada ugradjivala, znaci i ABS-om dakle tvoj model iz 2002 IMA ABS jer je to standrardna oprema koja ide uz njega od 99 i air bag je obavezan po italianskom zakonu o saobracaju tako da pojma ti nemas sta imas od opreme, drugo ne postoji 1.2 sa 12V nego sa 16V a ovaj motor je zamenio zastarlu verziju 1.4 12V mozda si napravio grsku.
"Jedina mana, i to OGROMNA sto 1.2 pripadaju SX seriji koja NEMA ABS. I to sam tek danas pri prvom snegu saznao, i razocarao se uzasno."-Kao trece na snegu ABS ti i nije od velike pomoci a da li ti uopste znas sta je odnosno koja je funkcija ABS-a???
"1.2 pripadaju SX seriji koja NEMA ABS-Cetvrta glupost kako onda ja imam vreziju sa ABS-om, klimom,koznim volanom,koznom rucicom menjaca,koznom rucnom,el,retrovizori,itd da ne nabrajam vise a moja oprema je Trofeo ako si uopste i cuo znaci ovaj deo recenice je neistinit.
Peta stvar koja je netacna 1.2 16V ima 82KS a ne 80KS.
Citat:
jazz-er: fiat brava 1.2-preslab motor,
Kako ti znas kad ga nikad nisi ni vozio?? i samo lupetas ja sam ga vozio 180km mozda to nekome i nije dovoljno ali mogao je jos ali nisam stigao da ga vozim vise za sada.Ako si bas skeptik evo ja cu da ti dam mog da probas pa ces se predomisliti da je slab, to si rekao po inerciji 1.2 to ti nesto kao jugic slabo je to-tako si ti predpostavljam rezonovao ali gresis sinko silno gresis i svi koji tako misle,NE KUDI KONJA KOJEG NISI JAHO-zapamti!!!
Citat:
Alex1: Mene zanima koliko kubika točno ima 11xx, ili 12xx?
1243 kubika tacno.
Citat:
b_e_c_o: to je nemoguće da taj Fiat Bravo nema ABS,to nisam još cuo moj je 1.2 16v i 99god.i ima ABS i svu opremu osim koze zato mi nije jasno da to godište nema ABS.Da budem iskren nisam ni cuo da Bravo ima 1.2 12v,znam za 1.4 12v.al za taj ne.
Ti si jedini koji nesto zna o ovom modelu.
Citat:
mishio: Znachi ja ga imam vec 6 meseci, i mogao bih da referishem.
Nije problem ali nemoj pogresno da referises.
P.S. Nisam ovo napisao da se neko uvredi nego da dam coveku tacne informacije i svakome ko uopste zeli da kupi ovaj model sa ovim motorom, ali dobra vam je 1.6 16V ali stedljiviji vam je 1.2 i nikako losiji od 1.6.
Ako neko ima jos pitanja rado cu odgovoriti.
Pozz