NikolaCruss dizajner Beograd
 Član broj: 160737 Poruke: 67 *.static.ikomline.net.
|
Kao sto lepo rece mrkicam, "drugari, braco prijatelji...", mante pumpe, mante prepirke, nego da vidimo mi od cega se zivi. Zvao ja danas onog mog servisera u bataji, kaze moram doteram motor, nesto je ozbiljnije cim iskace osigurac (sto sam ustanovio ljubaznoscu Mr Lancie88), tako da mi sledi da iskesiram 20 E za kombi, kukala mi majka. Da li neko od vas moze da me posavetuje iz licnog iskustva, kako je izasao na kraj sa decjim bolestima Kinroada, a da mu nije duplirao cenu kroz dzep dragog nam vozaca kombija?! Sta li rade ljudi koji nisu iz beograda, necu ni da zamisljam. Da li da ja to teram kod nekog dobrog (ako ima takvih) elektricara, mada mi je to suludo obzirom da imam godinu dana garancije, ali ako je to jedini nacin da mi se skocka motor?
Drugo, moram da upisujem casove pod hitno, ide sunce, a moj konjic ni da proviri iz garaze, pojedoh se. Malo ga ja secem uz i niz ulicu, oko kvarta i slicno, ne izlazim na glavne ulice, imam dve slepe, pa tu vezbam, ali ide, priznacu dosta sporo. Ali ne odustajem :) Iskreno, koje me to sto nemam sad kinte, a znam da treba da uzmem kacigu, pa se trudim da se kontrolisem max.
I, neka me niko ne shvati pogresno, molim vas, ali uz nas ovoliko "dece" u bajkerskom smislu, greota da se bavite raspravama tipa "ima-nema", nego da nam pomognete pa da na leto palimo na neki skup zajedno! A tamo, nacnemo gajbu, pa cemo da vidimo ko ima, a ko nema pumpu :)_
|