Nikola, ti si ogulio list, a ja zamlo da zagrizem beton u petak uvece!!! A jos nisam ni motor sebi kupio-cekam da vidim sta ce biti sa kreditom.
Kolega, koji inace ima Zongshena endura, vidi covek da sam zapaljen ko klinac i kaze aj da ga vidis.
I ja sednem na njega ubacim u prvu i krenem. Naviknut sa ono malo iskustva na skuteru, dam gasic, za koji se izpostavi da ne "proklizava" kao na istim nego se proporcionalno povecava!
Ok, kazem ja nema frke, samo da dignem desnu nogu,... I stanem slucajno na kocnicu, zadnji tocak malo proslafuje i (budala ja) na kocnicu.
Normalno, bajk mi pobegne ulevo i dole i ja krenem licem ka betonu.
Suma summarum- pao na desnu ruku i desni kuk, srecom uspeo sam da se odgurnem na jedno 10 cm od betona (al me ruka sa ubija koliko boli), na motoru otpao samo zadnji migavac, covek se smeje, uzeo i zalepio trakom (ja bi poludeo) malo se corbe prosulo, na srecu, nikom nista, hvala bogu. Setim se negde clanka o Indian Lariju....
Tako da sam i ja intenzivno poceo da razmisljam o nekim casovima ili bar da pre svega uzmem kacigu.... Nije naivno pasti sa 10-15 na sat, a boze, kako li je tek na vecim brzinama.... brrrrrrrr
Ovo je bilo tako glupo i tako mi je neprijatno da nije normalno.. Pritom, ovo je bilo na bajku sa 200cc, a kako li je tek na jacim, majku mu... Samo odes...
Ne zelim vise da padam.

Tako da ako neko hoce da mi daje casove kad kupim motor, mozemo da se cujemo na pvt...