NikolaCruss dizajner Beograd
 Član broj: 160737 Poruke: 67 *.static.ikomline.net.
|
hahaha, dobra mu je ova sa siljkom, ne bi smela ni patrola da me zaustavi! Obzirom da cu uglavnom da se vozikam po beogradu, poslom/zadovoljstvom, cini mi se da najbolje zavrsava posao jet kaciga, a i vise je u fazonu od full face.
A sto se tice polaganja, zvao sam danas jednu autoskolu, da ne reklamiram, uglavnom deru te ko majmuna, ali sta da se radi, ako ces da vozis, daj im pare. Mislim da necu L tablu, jer za razliku od 2 hiljade, mogu da vozim kod njih deset casova i da polazem na njihovom motoru, a sa L bih morao da uklopim polaganje u tih 10 dana ili da uzimam ponovo L jer nema ko da mi doveze motor do poligona i slicno, pritom je njihov motor identican mom, knight adams 125 cc, tako da me cela prica kosta oko 16.000 din. Majko mila, a imam B kategoriju, sta ce mi lekarski od 3.000, ako sumnjaju u moje zdravlje, sto mi onda ne oduzmu i B?!?! Cisto otimanje para! Ali obzirom na lepo vreme i moju ne malu zelju, moracu da se istovarim para, nema mi druge.
U svakom slucaju, hvala vam mnogo na pomaganju, obzirom da sam zelen na motoru, svaki savet je dobrodosao. I da, jedan od forumasa mi je preporucio nemacki sajt za online prodaju moto opreme, fenomenalne su cene, bio sam na sajtu, skinuo cene, cene su nize nego u srbiji jedno tri puta, samo me zanima ima li jos neko iskustva u ovoj nasoj zagubljenoj zemlji sa online narucivanjem, kako to ide s nasom postom, posto oni kradu ko nezdravi, jedan moj drug se pretplatio na nacionalnu geografiju, pa mu nisu stigla prva cetri broja, on otisao u redakciju, i sad su se organizovali pa salju kurirom. Ej covece, zamisli, sedne covek i raznosi casopise po gradu svakog meseca?!
|