Pa trziste polovnjaka, nije trziste polovnjaka, neko prilika za zaradu...nekih..
Pratim trziste solidno dugo, a u zadnje vreme intenzivnije. Kod nas mozes da se nagledas djubreta do 600€. Ako iole moze da upali, da lici na ...motor, a ne na otpad, onda je 800-1200€
Recimo honde, kawe, razni japanci iz osamdesetih, kostaju 70 funti, 250 dolara, 150 € (ovo su cene kupljenih, koje znam, ne motora u ponudi), i to 250, 400 i 650ccm(yamaha 650 placena250$)
To su motori, sa nesto rdje (nije mlaceno masnom krpom po njima), uz neki sitan inventar, kablovi, prekidaci, semerinzi i servis, i to postane motor za voznju. Neka se i duplira cena (a nije bio slucaj da treba, suzuki za 70 funti je radjen malo jace, pa je kostao, ali je skoro pa restauriran), pa je povoljno.
Naravno "uvoznici" racunaju prvoz neke stotine evra, pa carine i poreze, pa pregled kod mehanicara...i na najvaznije zarada, pa se na osnovnu cenu napravi cifra nabavne plus 1000€.
Pri tome, ne garantuje se nista, motor moze da bude nekorektno popravljen, znam za slucajeve gde su lose navoje, ili oblaznule delove, "sredjivali" zavarivanjem. Motor se sprema da zivi dok se ne proda.
Postoje primerci nesto solidnijeg stanja, zarada prodavca je veca, ali je i ulozeni novac veci.
To sve, pravi vakuum u ceni od 400-600€, gde se uklapaju bas totalni raspadi, ako imaju vise od 50ccm, Nsu, Jawe, Mz.. neki raspali Guzzi (mada su oni, ako kotrljaju, vec motori od 1k€ i vise!!!)
Posto, bar ja, nisam spreman da se igram Serloka, i da svaki motor koji naidje proucavam do detalja, da se ne bih iznenadjivao, jednostavno sam spremniji da uzmem novog koreanca, trajace bar par godina, a kakvi su motori i vise, i to uz voznju, manje uz popravke (mislim bar manje od nekih krseva).
Pri tome, kredit, voznja dok traje garancija, a onda razsrafljvanje, i dorada cega treba

...
Zato sam se opredelio za neku ovakvu varijantu. I to je samo rec o klasicnim motorima, off road je druga prica, a kres roketi, treca. Nazalost ova treca i najpogibeljnija
Poz,