@mahoni1000
Dakle coveg gore presao 10 000km, ovaj ispod njega oko 3000 km a ja negde oko 1500.. imam i par drugara koji imaju scoot vec drugu sezonu i presli oko 5000 km i svima nam je zajednicko da smo prezadovoljni scooterima koje smo dobili za 900-1000 eura... to za pregrevanje je potpuno isto za sve scootere sa vazdusnim hladjenjem.. daj mi bilo koji sad preko leta i unisticu ga nikakav problem.. o scooteru kao u ostalom i bilo kakvom drugom vozilu mora da se vodi racuna i da se lepo odrzava i sigurno ce dugo trajati..
Sa druge strane i nov mercedes da kupis pa se desi da nekom zafali nesto.. ne mozes tako da gledas, pitaj druga koliko ih je prodato pa izracunaj koliko je procenata tih 6.. a crkavanje alnasera i komutatora su sitni kvarovi.. sta mislis da se na primer Peugeot (namerno sam uzeo njega) ili neka druga marka ne kvari.. pa bas Peugeot je najcesca musterija servisera po Kg-u a cena mu je 2.5 puta veca od sprinta.. dal se isplati, veliko je pitanje?
U Orionu ih je prodato ove sezone preko 50 i nisam primetio da cesto posecuju servis..
Nemojte ljudi na silu... uzmite veci cekic..