Citat:
bmiillan: opel (ne zato sto je nemac) nego zato sto od ovih sto si naveo je najbolji.
pezo je preuzeo filozofiju fiat-a iz ranijih godina naprave lep auto a ne valja ni za *****, jos mu je motor najbolji deo, sve ostalo krs, skripi posle predjenih 30000km sav se rasrafio kao da su ga sklapali kinezi (bez da vredjam kineze).
Ja mogu da se hvalim da sam 307-icu popljuvao na forumu više nego iko, ali su se moje kritike više svodile na gomilu sitnih kvarova (retrovizori, sirena, CD plejer, akumulator), jer posle pređenih 142.000km meni NIŠTA ne škripi i ništa se nije "razšrafilo" ili šta već (pritom tih 142k kilometara predstavlja mahom gradsku vožnju - na ravnom je pređeno možda 15% te kilometraže). U vezi ovoga mala ograda - sve ovo važi ISKLJUČIVO ako se auto održava u servisu (a ne kod majstor Miće) i u predviđenim rokovima. Znači, redovno i kvalitetno održavanje, koliko god je moguće.
"Sve ostalo je krš" zvuči kao da si vozio (ako si uopšte vozio) drvene sanke, a ne auto. Takođe, formulacija koju si upotrebio u vezi motora, u stilu "motor još i valja", zvuči kao da je motor OK samo kada se pogleda koliko sve ostalo ne valja, što tek nije tačno! Ako za nešto mogu reći da je "nekvarljivo" kod ove 307-ice, to je onda motor. Za pomenutu kilometražu, na motoru nije pipano DOSLOVNO NIŠTA!
Izvini, ali Tvoj post je krajnje neobjektivan i potpuno netačan!
Jedino je tačno ono što je neko već pomenuo - prelaženje preko većih rupa ume da bude nešto glasnije, nego što je očekivano. Gepek je mali za put van grada, ali pošto ovaj auto i tako ne pretenduje na 5+ metara klasu, to je sasvim razumljivo.
Pozdrav