Kilometraza se ne gleda,jer u 99% posto slucajeva su vraceni satovi i auta koja su vozena u EU po njihovim standardu kao po pravilu za oko 5 godina prevale otprilike 100 000 km,to ti je skoro zagarantovana kilometraza i one price da ga vozila bakica ili da je covjek sa njim isao samo nedeljom u prodavnicu su bajke,ali nije presudna kilometraza,ma kolika da je jer zavisi i od toga ko ga je vozio,ako ga je vozio neki savjestan i redovno odrzavao onda ti je bolje to auto,nego neki napaljeni klinac koji samo pimplao po gasu,startao hladnog i mjenjao ulje svake prestupne!?
Astra ustvari opel ima u posljednje vrijeme solidne motore,a njohovi benzinci nisu nikada bili problem,a prije su im dizeli bili bas,bas smece,takodje limarija im je do 1996 bila losa,ali su poceli tada sa drugom,koja se za sada dobro pokazala,sto se tice dizela imas onaj simpaticni 1.7 DTI,stedljiv za normalne potrebe dovoljno i snage,a mala potrosnja!?
Ja Forda ne volim nikako,ne znam zasto,da li zato sto sam se nagledao takvog smeca ili sta,ali njega zaobilazim u sirokom luku!?
Za Ranoa Megana rijeci hvale,udoban,lijepo izgleda dobar motor,bar po meni!?
Pezo 307 cuo sam,ali samo cuo da je kvarljiva roba,sad koliko je to tacno ne znam!?
U svakom slucaju povedi automehanicara sa sobom,da vidi auto,jer u svakom slucaju kupovina polovnog auta je lutrija,sad da li ces da ubodes bingo,ne znam!?
Zasto ne razmislis o Laguni ili Vectri,posto i ja trazim auto otprilike oko 5-6 godina,a i ja sam malo povisi!?
Jos samo da ti pozelim srecu,koja ce ti vjerovatno trebati pro kupovini POLOVNOG auta!?
Pozdrav
'znači mleko, znači litre i litre mleka dnevno
znači plazma, znači jaje, znači krompir, znači šnicla
naravno, steroidi su zakon'