Citat:
Ellectra:
Sta mislim o emisiji!?
Upravo sam pogledala epizodu iz novog serijala...i potpuno sam zgrozena. Takva degradacija zena se moze naci samo na PINKU i nigde vise. Da li oni potcenjuju inteligenciju gledalaca ili je to njihov stvarni nivo!? Lane mi je bio simpatican dok se drzao pozorista ali ovu kolicinu vulgarnosti i prostakluka ni vozac kamiona ne bi izgovorio u javnosti. Trebalo bi uzeti u obzir da TV Pink gledaju i klinci...sa kojim porukama oni odrastaju!? Spadam u mladu populaciju i volim dobru salu cak i sa erotskom konotacijom ali je ono sto nam se servira na Pinku apsolutni neukus. Sramota je najveca u tome sto su oni najgledanija TV stanica kod nas!!!
moram da priznam da se slazem sa ovim misljenjem.
cuo sam mozda desetak-petnaest lanetovih komentara i 75% njih je bilo vulgarno i diskriminirajuce.
lanetovi kabarei i predstave za decu su predstave koje zbilja zrace kvalitetom, ali ovo je tesko blacenje njegovog "lika i dela"
sto se tice filma, pink je jedna od retkih televizija koja se otvoreno reklamira propagirajuci legalizaciju trzista filmova i zastite autorskih prava. (jedino sto im tesko pada novi zakon o telekomunikacijama)
kao takvi, nisu u mogucnosti da prikazu matrix reloaded i slicne filmocve cim se pojave u bioskopu, ali je katastrofa sto u blok unazvanom Mega premijera repriziraju filmove koje su vec prikazivali na tom istom kanalu. inace izbor filmova na vecini televizijskih kanala se svodi na americke akciono-komedijske hitice stare u proseku 5-6 godina.
svidja mi se na b92 ciklus starih filmova (1940-1970)
i dobri stari alfred hickok na bk
*a sto se tice south park-a, on i dalje ide na b92, barem sam ga video pre 15-tak minuta
"Hmmm", rekao je, "...suprostavlja se nadrealizmu prikrivene metafore..." Razmišljao je tome na trenutak, a onda je zatvorio beležnicu s mrkim osmehom.
"I smrt je za njih suviše dobra"