Izvini što ti nisam odgovorio na pp, tek sad sam video da si slao...
Pitanje broj 1: "sta da radim kad mi se izguli pakna?"
Odgovor: kupiš nove pakne, neće se to tako brzo dogoditi ako nije baš neka nekvalitetna varijanta ili ako ti ne kočiš u mestu

pošto je to ipak capriolo ja bi ti preporučio da odmah tražiš da ti nabave još jedan par novih paknova ako nemaju a ako imaju odmah i kupiš rezervne pločice paknova, model je Logan DX 2001 a izgledaju ovako (sudeći po podacima na netu) :
Fora zašto mnogi savetuju v-brejk je u tome što, ne za 5-6k nego za 1.5-2k, možeš da imaš odlične kočnice dok je za diskove potrebmo znatno više...
Pitanje broj 2: "kako cu ja da znam kad ce mi se oguliti pakna"
kočnica će početi da radi veoma slabo, proklizavaće a možda se desi da vidiš i varnice ako baš legneš na kočnicu pri velikoj brzini

e da, i škripanje...
Rotor je samoventilirajući tj. ne treba mu dodatno hlađenje, ako ti je baš zadovoljstvo da gledaš kako se puši voda onda polivaj ali može da ti se desi da se rotor iskrivi (dovoljno je i samo nekoliko milimetara) a to nikako ne želiš da ti se desi...
P.S. samo da dodam, naglasak sile kočenja treba da ti je na zadnjem točku

tj. namestiš da ti zadnja kočnica bude tvrđa a prednja mekša i da ne može da blokira inače ćeš da letiš preko volana ;D