To je vec problem sa prodavnicom, a ne sa servisom. To je otprilike realna cena za takav kvar, mozda je cak i malo manja, jer je kazan jedan od najskupljih delova na masini. Ja mislim da bi tebali to da vidite i sa prodavnicom, jer ako je masinu morao da deblokira ovlasceni servis, onda su to morali i da napomenu ili da napisu to u uputstvu. Ako nije, onda su morali da u uputsvu napisu i nacrtaju na koji nacin se deblokira masina. I naravno uputstvo ste morali da dobijete na Srpskom. Sto se tice eventualno neke propratne dokumentacije kao sto su slika ili crtez i slicno, to nemora da bude prevedeno, ali uputstvo su obavezno morali da daju na Srpskom. I naravno uslove vazenja garancije, da garancija ne vazi u tom i tom slucaju zbog toga i toga. Moj predlog vam je da trazite od prodavnice zamenu uredjaja, ukoliko nisu ispostovali neke od uslova oko uputstva ili dokumentacije. Servis vam je samo tu da konstatuje sta je i zbog cega pokvareno.
Da je u uputstvu ili kroz propratnu dokumentaciju naznaceno kako se pravilno deblokira masina, ili da deblokadu mora da izvrsi ovlasceni servis, tu Vi ne bi imali nikakvog argumenta i u tom slucaju sva ostecenja koja nastanu zabog nepravilne deblokade idu na vas teret. Proverite jos jednom da li ste uz upustva i papire dobili i neki crtez na kome je prikazano kako se radi deblokiranje. To je mozda bilo i upakovano sa masinom. Ako ste sigurni da niste dobili nista slicno, obratite se prodavnici i isterajte ovo do kraja.
Pozdrav.
Ko hoce - ima nacina,
Ko nece - ima razloga.