Ne mrzim samo "Forda", mrzim sve koji nude **** za bubrege, pa jos za masne pare. Bolje receno, nema ni MRZNJE, nema ama bas nikakvih emocija, cisto su pare i ono sto se nudi, u "igri" i razmatranju.
A "vrline" kao "lezi na putu"

, lepo je to, ali zar davati par hiljada vise za "kompliment", a da se ne zapitam: A koji to pa ne "lezi" ???
Ili ""kvalitetne plastike"???, koje, lexan, valox, teflon..??? NEE, neke "obicne, polipropilenske, ali "kvalitetne", skoro kao mahagoni, ili aluminijum...titan...

, pa nosaci za case, svaki za po soma evra...otprilike.
Nema veze sa firmom, uopste, nisam ja zvao Lopeza, da preuredjuje proizvodnju kod Forda...
Plus stanje sa servisom, cene delova koje nisu nista povoljnije, dapace...u nekim detaljima su zabrinjavajuce, pogotovo oko trapa, koji je, na Balkanu, najvise na "probi"
I najvaznije, niko ziv mi ne radi u Grandu, niti imam vajdu od njih, ni povoljost neku pri kupovini, da bih ikada vozio forda, kao sto je to slucaj sa nekim drugim modelima. To zbog napomene sta ja vozim, kao da sam se "polarisao", kupovinom...svasta...kupicu koga god, ako je (skoro) upola cene...bas ce da me potrese natpis...
Sto se tice preporuke, ostaje Stilo, ili mali punto sa motorom 1.2, nekako mi je simpa, a nije bas kilav, 1,9 ulazi u drugu kategoriju odrzavanja, i cene registracije, a mali benzinac (pa jos sa plinom) je bas za preporuku. Za te pare, kes, licno bih uzeo kredit i Zastavu 10, malo opremljeniju.
Poz.