Citat:
Abydon: Auto ne smes da vozis ni minut nakon isteka vazenja datuma u saobracajnoj dozvoli, mozes da ga registrujes kada god hoces bez dodatnih troskova, nekada su se placale i dobijale nove tablice i saobracajna, sada toga nema, znaci ako je u pitanju samo kasnjenje plate od nedelju-dve, ajde neka bude (ne daj Boze) mesec dana, nema nikakvih dodatnih troskova ni komplikacija zato sto kasnis, naravno ako ne vozis auto, pardon, yugo :)
Ma nisam ja ni mislio da vozim auto posle isteka 29.12. jer mi to nije toliko ni bitno, vec ovo sta se dogadja ako prodje naznaceni datum, a ja ne registrujem. Imam jos dve nedoumice ako moze neko da mi odgovori:
1.recimo ja registrujem auto devetog januara, hoce li mi MUP u Saobracajnoj upisati datum 29.12 ili 09.01?
2. i druga stvar, imam zelju da prebacim da auto registrujem leti u avgustu mesecu, da li je to uopste moguce i kakva je procedura/koliki troskovi. Jer leti sam pun love, pa bi tada vise voleo da se auto registruje, manje bi me glava bolela. Zimi oko Nove godine su troskovi veliki, i vec to svi znate :)